Închide meniul

FC Argeş – FCSB | „Trebuie să luăm revanşa!” Toni Petrea nu uită înfrângerea din sezonul regular. Anunţ despre situaţia lui Claudiu Keşeru: „Am discutat cu conducerea clubului”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2022, 15:15

FC Argeş – FCSB | „Trebuie să luăm revanşa! Toni Petrea nu uită înfrângerea din sezonul regular. Anunţ despre situaţia lui Claudiu Keşeru: „Am discutat cu conducerea clubului

Toni Petrea vrea revanşa cu FC Argeş

Hepta

Toni Petrea vrea să îşi ia revanşa în faţa celor de la FC Argeş, după înfrângerea din meciul din sezonul regular. Atunci, echipa lui Andrei Prepeliţă s-a impus cu 1-0, după o gafă uluitoare a lui Andrei Vlad. În cazul unei victorii, FCSB s-ar distanţa la 7 puncte de locul al treilea, ocupat de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, caută revanşa înainte de FC Argeş – FCSB

Este o deplasare grea, este un advesar care a obţinut calificarea în extremis. Putem observa că au avut un echilibru în rezultate. Nu trebuie să uităm că la ultima deplasare am fost învinşi, trebuie să ne luăm revanşa. Ei nu au nimic de pierdut, faptul că sunt în playoff le dă posibilitatea să-ţi arate valoarea. Trebuie să ne gândim la noi şi la rezultatele noastre şi să luăm fiecare meci în parte„, a spus Toni Petrea, într-o conferinţă de presă.

Toni Petrea: „Situaţia lui Claudiu Keşeru e neschimbată”

Toni Petrea a anunţat că situaţia lui Claudiu Keşeru nu s-a schimbat şi nu va face parte din lot.

„Nu s-a schimbat nimic în cazul lui. Rămâne în afara lotului. Am mai spus-o, printre rânduri. Din moment ce eu v-am spus că a intrat în dizgrația conducerii… Am discutat cu conducerea clubului, cu argumente pro și contra, dar asta s-a hotărât.

Nu pot spune ce se va întâmpla în situația asta. Eu discut foarte mult cu el, mă ajută la antrenamente în anumite momente prin atitudinea lui. Am o relație OK cu el, corectă. A înțeles, normal, este un jucător cu experiență, matur. Nu se pune problema să nu înțeleagă”, a mai spus Toni Petrea.

Reclamă

Gigi Becali, atac cu talpa la Claudiu Keșeru: „Stă pe bancă și ia bani. Ce vrea mai mult? Nu înțeleg!”

Keșeru a fost titular în numai 10 meciuri din acest sezon și a înscris cinci goluri. Mai are contract cu FCSB până la finalul contractului. Din cauza salariului pe care îl are, Becali l-a anunțat deja că nu își dorește să-i prelungească înțelegerea.

Keșeru nu știu de ce e supărat. Nu știu ce vrea să vorbească la final, întrebați-l: „Nu ți-a dat Becali banii, te-a jignit cu ceva?”. L-am jignit eu vreodată cu ceva, l-am înjurat? Întrebați-l dacă a primit banii. I-am zis că scap la vară… m-am referit că scap de salariul lui, nu de el. Cum am scăpat de Budescu. Aici nu ne jucăm de-a Keșeru, aici e vorba de bani, de milioane de euro. Nu ne jucăm că așa îi place lui Keșeru, să vorbească. Aici e vorba de economii, de ajustări la salarii.

Nu ne jucăm… că vezi ce mă supăr eu că vreau să mai iau 25.000 încă vreo doi ani, să mai facem contract. Aici e vorba de bani. Dacă iei 25.000 trebuie să câștigi campionatul. Iar el nu mai este. Dacă nu mai este, stă pe bancă și ia bani. Ce vrea mai mult decât să stea pe bancă și să ia bani? Eu nu înțeleg oamenii ăștia„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari Vezi toate știrile
Citește și