Închide meniul

Real Madrid – Barcelona. Catalanii și-au distrus marea rivală! Umilință totală pe Bernabeu. Recordul fabulos stabilit de Pierre-Emerick Aubameyang

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2022, 23:29

Real Madrid – Barcelona. Catalanii și-au distrus marea rivală! Umilință totală pe Bernabeu. Recordul fabulos stabilit de Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang a marcat pentru Barcelona

Profimediaimages

Real Madrid – Barcelona. Catalanii și-au distrus marea rivală! Umilință totală pe Santiago Bernabeu

Real Madrid – Barcelona. Trupa catalană și-a umilit marea rivală chiar pe Santiago Bernabeu. În minutul 53, tabela arăta 4-0 pentru formația blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre-Emerick Aubameyang a deschis scorul în episodul 242 din El Clasico, în minutul 29. Aflat la debutul în El Clasico, atacantul Barcelonei a fost servit de Ousmane Dembele.

Același Dembele a pasat decisiv în minutul 38, când Araujo a reluat cu capul în plasă, imparabil. La pauză, formația lui Xavi conducea cu 2-0.

Pierre-Emerick Aubameyang, record fabulos în El Clasico! Starul Barcelonei, seară de vis

Coșmarul lui Real Madrid a continuat și după pauză. Ferran Torres a dus scorul la 3-0 în minutul 47, după un assist al lui Aubameyang. Starul gabonez și-a trecut apoi dubla în cont, în minutul 53, cu un lob superb peste Courtois.

În urma prestației de vis de pe Bernabeu, Aubameyang a devenit primul jucător din secolul XXI care contribuie direct la 3 goluri la debutul în El Clasico.

Reclamă

Mai mult, Aubameyang a devenit primul jucător care marchează în 5 meciuri consecutive împotriva luI Real Madrid în secolul XXI. Cele 6 goluri marcate de gabonez în poarta “galacticilor” au venit în Champions League și La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Ousmane Dembele, pe urmele lui Xavi!

În același timp, Ousmane Dembele a devenit al doilea jucător al Barcelonei care oferă două assist-uri în prima repriză a unui El Clasico, pe Santiago Bernabeu, în secolul XXI. Primul a fost chiar Xavi, actualul său antrenor.

Ousmane Dembele a ajuns la 14 pase decisive oferite pentru Pierre Aubameyang, de-a lungul carierei. Niciun alt jucător n-a reușit mai multe assist-uri pentru gabonez de-a lungul timpului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și