Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 0-4 | Seară incredibilă pe Santiago Bernabeu! Madrilenii, umiliţi de marii rivali. Aubameyang, omul meciului la primul „El Clasico”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2022, 23:55

Real Madrid – Barcelona 0-4 | Seară incredibilă pe Santiago Bernabeu! Madrilenii, umiliţi de marii rivali. Aubameyang, omul meciului la primul „El Clasico

Real Madrid - FC Barcelona 0-4

Profimedia

Real Madrid – Barcelona. Trupa catalană și-a umilit marea rivală chiar pe Santiago Bernabeu. În minutul 53, tabela arăta 4-0 pentru formația blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre-Emerick Aubameyang a reuşit o „dublă” de senzaţie şi a devenit primul jucător din secolul 21 care contribuie direct la 3 goluri la debutul în „El Clasico”. Acesta i-a pasat decisiv lui Ferran Torres. Araujo, tânărul fundaş al catalanilor, a marcat şi el, după ce a reluat cu capul în plasă, imparabil.

Real Madrid – Barcelona 0-4

Update: Fluier final pe Santiago Bernabeu! Barcelona a câştigat cu 4-0 în faţa lui Real Madrid!

Reclamă

Min 53. GOOOOOL Barcelona! Aubameyang marchează din nou, cu un lob superb peste Courtois. Catalanii i-au făcut K.O. pe madrileni.

Min. 47: GOOOL Barcelona! Ferran Torres a marcat rapid după începutul reprizei secunde.

Min. 38: GOOOL Barcelona! Araujo a majorat avantajul catalanilor!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 29: GOOOL Barcelona! Pierre-Emerick Aubameyang a deschis scorul din pasa decisivă a lui Ousmane Dembele! Atacantul gabonez este singurul debutant din El Clasico.

Min. 1: A început meciul!

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Nacho – Valverde, Casemiro, Kroos, Modric – Vinicius, Rodrygo
Antrenor: Carlo Ancelotti

Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Eric Garcia, Pique, Alba – De Jong, Busquets, Pedri – Dembele, Aubameyang, Torres
Antrenor: Xavi

Real Madrid – Barcelona e meciul așteptat cu sufletul la gură de fanii fotbalului de pretutindeni. Un nou episod din El Clasico va avea loc duminică, LIVE TEXT pe www.as.ro. Confruntarea de pe Santiago Bernabeu se anunță una epică. Fanii sunt cu ochii și pe duel tactic dintre Carlo Ancelotti și Xavi.

Înaintea confruntării de pe Santiago Bernabeu, Barcelona se află pe locul 3. Catalanii sunt însă neînvinși de două luni, perioadă în care au adunat doar victorii și doar trei remize. Și Real Madrid e pe val. Galacticii lui Carlo Ancelotii sunt lideri detașați în La Liga, la 15 puncte în fața marii rivale.

Real Madrid – Barcelona | Xavi: “Vrem să câștigăm!”

Xavi, extrem de sincer, a recunoscut că nu se mai gândește la titlu, dar vrea o victorie de orgoliu pe stadionul rivalei. Va fi confruntarea cu numărul 242 dintre Real Madrid și Barcelona.

Reclamă

“Presiunea rămâne aceeași (n.r. – în ciuda diferenței de puncte din clasament). Dacă vom câștiga, vom fi într-o poziție bună pentru calificarea în Champions League în sezonul următor.

Va fi foarte greu să mai câștigăm titlul. Dacă facem câteva calcule, ne dăm seama că ar fi complicat și cu o diferență de 9 puncte. În orice caz, presiunea rămâne aceeași. Este un El Clasico și vrem să câștigăm. De aceea presiunea există în ambele tabere.

Suntem mândri să reprezentăm cel mai bun club din lume. Ne aflăm într-o formă bună și vrem să demonstrăm asta în fața unei alte echipe mari. Sunt mândru să apăr acest tricou.”, a declarat Xavi, înainte de Real Madrid – Barcelona.

CLICK AICI PENTRU CRONICA MOMENTELOR MEMORABILE DIN EL CLASICO

Real Madrid – Barcelona | Carlo Ancelotti, fără „talismanul” Karim Benzema

Karim Benzema nu va fi prezent în El Clasico, din cauza unor probleme musculare. Vestea a fost confirmată de Carlo Ancelotti. Antrenorul lui Real Madrid a dezvăluit că a ales deja înlocuitorul atacantului francez pentru meciul de pe Santiago Bernabeu.

Chiar dacă n-a dat vreun nume, presa din Spania susține că Gareth Bale îl va înlocui pe Benzema în primul “11” al  “galacticilor”.

“Karim Benzema și Ferland Mendy nu vor juca și nici nu vor merge cu naționala Franței (n.r. – la meciurile cu Coasta de Fildeș și Africa de Sud). Vor rămâne la Madrid. Nu ne-am asumat niciodată riscuri (n.r. – în contextul accidentărilor). În meciul de la Paris, Benzema a jucat pentru că a putut, nu și-a asumat niciun risc.

Dar asta nu se va întâmpla și mâine, pentru că nu s-a antrenat cu echipa. Are în continuare un discomfort. Nu sunt îngrijorat. A ajuns la 34 de ani, iar astfel de lucruri se pot întâmpla. Dar de fiecare dată când a revenit, a făcut diferența. Se va recupera în următoarele două săptămâni și va reveni pe teren.

Deja am decis (n.r. – cine îl va înlocui pe Benzema, în El Clasico). Dar nu vă pot spune. Există variantele Bale, Mariano, Jovic, Asensio, Isco… Am ales soluția pe care o consider cea mai bună pentru acest meci.”, a spus Carlo Ancelotti, citat de cotidianul As.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și