Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 0-4 | ”Totul a mers prost!” Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după umilinţa din ”El Clasico”: „E vina mea, dar să nu facem o dramă!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 0:40

Reclamă
Real Madrid – Barcelona 0-4 | ”Totul a mers prost!” Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după umilinţa din ”El Clasico”: „E vina mea, dar să nu facem o dramă!

Carlo Ancelotti, criticat de Antonio Cassano

Profimedia

Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după Real Madrid – Barcelona 0-4

„Startul a fost bun, dar cu 0-1 am pierdut controlul, au găsit locuri și ne-au rănit. Am început cu apărarea de trei, dar nu a ieșit, nu a fost noapte. Aveam un avantaj și trebuie să ne odihnim și să ne pregătim bine în următoarea două săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este greu pentru că este un El Clasico, am pierdut o bătălie. Avem un avantaj și trebuie să fim liniștiți, să recuperăm jucătorii accidentați. Nu trebuie să facem o dramă. Totul a mers prost, trebuie sa uitam și să mergem mai departe, avem un avantaj mare. E vina mea!, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Real Madrid – Barcelona 0-4. Catalanii și-au distrus marea rivală

Real Madrid – Barcelona 0-4. Trupa catalană și-a umilit marea rivală chiar pe Santiago Bernabeu. În minutul 53, tabela arăta 4-0 pentru formația blaugrana.

Pierre-Emerick Aubameyang a deschis scorul în episodul 242 din El Clasico, în minutul 29. Aflat la debutul în El Clasico, atacantul Barcelonei a fost servit de Ousmane Dembele.

Același Dembele a pasat decisiv în minutul 38, când Araujo a reluat cu capul în plasă, imparabil. La pauză, formația lui Xavi conducea cu 2-0.

Reclamă

Coșmarul lui Real Madrid a continuat și după pauză. Ferran Torres a dus scorul la 3-0 în minutul 47, după un assist al lui Aubameyang. Starul gabonez și-a trecut apoi dubla în cont, în minutul 53, cu un lob superb peste Courtois.

În urma prestației de vis de pe Bernabeu, Aubameyang a devenit primul jucător din secolul XXI care contribuie direct la 3 goluri la debutul în El Clasico.

Mai mult, Aubameyang a devenit primul jucător care marchează în 5 meciuri consecutive împotriva luI Real Madrid în secolul XXI. Cele 6 goluri marcate de gabonez în poarta “galacticilor” au venit în Champions League și La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Ousmane Dembele, pe urmele lui Xavi

În același timp, Ousmane Dembele a devenit al doilea jucător al Barcelonei care oferă două assist-uri în prima repriză a unui El Clasico, pe Santiago Bernabeu, în secolul XXI. Primul a fost chiar Xavi, actualul său antrenor.

Ousmane Dembele a ajuns la 14 pase decisive oferite pentru Pierre Aubameyang, de-a lungul carierei. Niciun alt jucător n-a reușit mai multe assist-uri pentru gabonez de-a lungul timpului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și