Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 0-4 | ”Totul a mers prost!” Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după umilinţa din ”El Clasico”: „E vina mea, dar să nu facem o dramă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 0:40

Real Madrid – Barcelona 0-4 | ”Totul a mers prost!” Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după umilinţa din ”El Clasico”: „E vina mea, dar să nu facem o dramă!

Carlo Ancelotti, criticat de Antonio Cassano

Profimedia

Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după Real Madrid – Barcelona 0-4

„Startul a fost bun, dar cu 0-1 am pierdut controlul, au găsit locuri și ne-au rănit. Am început cu apărarea de trei, dar nu a ieșit, nu a fost noapte. Aveam un avantaj și trebuie să ne odihnim și să ne pregătim bine în următoarea două săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este greu pentru că este un El Clasico, am pierdut o bătălie. Avem un avantaj și trebuie să fim liniștiți, să recuperăm jucătorii accidentați. Nu trebuie să facem o dramă. Totul a mers prost, trebuie sa uitam și să mergem mai departe, avem un avantaj mare. E vina mea!, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Real Madrid – Barcelona 0-4. Catalanii și-au distrus marea rivală

Real Madrid – Barcelona 0-4. Trupa catalană și-a umilit marea rivală chiar pe Santiago Bernabeu. În minutul 53, tabela arăta 4-0 pentru formația blaugrana.

Pierre-Emerick Aubameyang a deschis scorul în episodul 242 din El Clasico, în minutul 29. Aflat la debutul în El Clasico, atacantul Barcelonei a fost servit de Ousmane Dembele.

Același Dembele a pasat decisiv în minutul 38, când Araujo a reluat cu capul în plasă, imparabil. La pauză, formația lui Xavi conducea cu 2-0.

Reclamă

Coșmarul lui Real Madrid a continuat și după pauză. Ferran Torres a dus scorul la 3-0 în minutul 47, după un assist al lui Aubameyang. Starul gabonez și-a trecut apoi dubla în cont, în minutul 53, cu un lob superb peste Courtois.

În urma prestației de vis de pe Bernabeu, Aubameyang a devenit primul jucător din secolul XXI care contribuie direct la 3 goluri la debutul în El Clasico.

Mai mult, Aubameyang a devenit primul jucător care marchează în 5 meciuri consecutive împotriva luI Real Madrid în secolul XXI. Cele 6 goluri marcate de gabonez în poarta “galacticilor” au venit în Champions League și La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Ousmane Dembele, pe urmele lui Xavi

În același timp, Ousmane Dembele a devenit al doilea jucător al Barcelonei care oferă două assist-uri în prima repriză a unui El Clasico, pe Santiago Bernabeu, în secolul XXI. Primul a fost chiar Xavi, actualul său antrenor.

Ousmane Dembele a ajuns la 14 pase decisive oferite pentru Pierre Aubameyang, de-a lungul carierei. Niciun alt jucător n-a reușit mai multe assist-uri pentru gabonez de-a lungul timpului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și