Închide meniul

Dumitru Dragomir, derapaj după FC Argeş – FCSB 2-3: „Sunt nişte bulangii!” Mitică a făcut praf un fotbalist pe care l-a numit „paraşută”

Publicat: 21 martie 2022, 8:56

Reclamă
Dumitru Dragomir, derapaj după FC Argeş – FCSB 2-3: „Sunt nişte bulangii! Mitică a făcut praf un fotbalist pe care l-a numit „paraşută

Dumitru Dragomir, derapaj incredibil după FC Argeş - FCSB 2-3

MMA / Niros Foto via Hepta

Dumitru Dragomir a avut un derapaj incredibil după ce FCSB a câştigat în prelungirile meciului partida cu FC Argeş de la Piteşti cu scorul de 3-2. Dragomir a avut o exprimare nefericită în momentul în care a vorbit despre norocul celor de la FCSB. Echipa lui Toni Petrea a câştigat prin golul lui Andrei Dumiter partida cu FC Argeş şi s-a apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ăștia de la FCSB sunt copiii norocului. Mereu câștigă în ultimele secunde. Bine, titlul e luat deja de CFR Cluj, e luat și locul doi, de FCSB. Sunt niște «bulangii» ăștia de la FCSB. Mă rog, mă iertați, spun așa, în termeni fotbalistici, că au avut noroc. Adică au avut «bulan»”, a spus Dumitru Dragomir la gsp.ro.

Dumitru Dragomir, după FC Argeş – FCSB 2-3: „O paraşută”

Dumitru Dragomir l-a făcut praf şi pe portarul de la FC Argeş, Alexandru Greab, cel care a respins în faţa şutul lui Olaru şi i-a permis lui Dumiter să marcheze.

E o parașută! El a luat golul 3, ăla era șut să-l respingi în față?!”, a mai spus Dragomir, care nu l-a menajat nici pe Cristi Tănase: „Are viteza mea, iar ca greutate… suntem la fel„.

FC Argeș – FCSB 2-3. Toni Petrea a câștigat la Pitești, dar nu-și mai face calcule pentru titlu

Toni Petrea s-a arătat bucuros pentru victoria dramatică din Trivale. Antrenorul „roș-albaștrilor” a spus că nu își mai face calcule pentru titlu și preferă să ia fiecare meci în parte. FC Argeș – FCSB 2-3. Per total, Toni Petrea s-a arătat mulțumit de victoria in-extremis de pe terenul lui FC Argeș. Totuși, tehnicianul FCSB-ului a evidențiat că nu i-a plăcut faptul că echipa sa a fost egalată de două ori.

Reclamă

După ce Dumitru Dragomir nu a dat FCSB-ului nicio şansă la titlu, Petrea a recunoscut că nu vrea să se mai gândească la lupta cu CFR Cluj. Antrenorul “roș-albaștrilor” vrea să ia meciurile pas cu pas.

Important e că am câştigat. Am avut şi un om în plus. Am avut şi penalty-ul acela… Mă bucur că am reuşit să marcăm, să câştigăm. Trei puncte după un meci frumos, cu de toate, faze de poartă, penalty-uri, cartonaş roşu. Sper să o ţină tot aşa cei de la FC Argeş. Am ajuns în situaţia de a fi egalaţi de două ori, e păcat de efort, de munca depusă, să luăm două goluri cadou. Trebuie să fim mai atenţi în unele momente.

Chiar nu vreau să mă mai gândesc la acest lucru (n.r. – lupta la titlu). De câte ori ne-am gândit și am făcut calcule, nu am reuşit să câştigăm noi meciurile. Am vorbit şi cu jucătorii să luăm meci cu meci. Vedem ce se va întâmpla în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci aspru, s-a văzut o dorinţă din partea lor. Se motivează în plus, trebuie să ne obişnuim.”, a declarat Toni Petrea, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și