Închide meniul

Dumitru Dragomir, derapaj după FC Argeş – FCSB 2-3: „Sunt nişte bulangii!” Mitică a făcut praf un fotbalist pe care l-a numit „paraşută”

Reclamă

Publicat: 21 martie 2022, 8:56

Dumitru Dragomir, derapaj după FC Argeş – FCSB 2-3: „Sunt nişte bulangii! Mitică a făcut praf un fotbalist pe care l-a numit „paraşută

Dumitru Dragomir, derapaj incredibil după FC Argeş - FCSB 2-3

MMA / Niros Foto via Hepta

Dumitru Dragomir a avut un derapaj incredibil după ce FCSB a câştigat în prelungirile meciului partida cu FC Argeş de la Piteşti cu scorul de 3-2. Dragomir a avut o exprimare nefericită în momentul în care a vorbit despre norocul celor de la FCSB. Echipa lui Toni Petrea a câştigat prin golul lui Andrei Dumiter partida cu FC Argeş şi s-a apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ăștia de la FCSB sunt copiii norocului. Mereu câștigă în ultimele secunde. Bine, titlul e luat deja de CFR Cluj, e luat și locul doi, de FCSB. Sunt niște «bulangii» ăștia de la FCSB. Mă rog, mă iertați, spun așa, în termeni fotbalistici, că au avut noroc. Adică au avut «bulan»”, a spus Dumitru Dragomir la gsp.ro.

Dumitru Dragomir, după FC Argeş – FCSB 2-3: „O paraşută”

Dumitru Dragomir l-a făcut praf şi pe portarul de la FC Argeş, Alexandru Greab, cel care a respins în faţa şutul lui Olaru şi i-a permis lui Dumiter să marcheze.

E o parașută! El a luat golul 3, ăla era șut să-l respingi în față?!”, a mai spus Dragomir, care nu l-a menajat nici pe Cristi Tănase: „Are viteza mea, iar ca greutate… suntem la fel„.

FC Argeș – FCSB 2-3. Toni Petrea a câștigat la Pitești, dar nu-și mai face calcule pentru titlu

Toni Petrea s-a arătat bucuros pentru victoria dramatică din Trivale. Antrenorul „roș-albaștrilor” a spus că nu își mai face calcule pentru titlu și preferă să ia fiecare meci în parte. FC Argeș – FCSB 2-3. Per total, Toni Petrea s-a arătat mulțumit de victoria in-extremis de pe terenul lui FC Argeș. Totuși, tehnicianul FCSB-ului a evidențiat că nu i-a plăcut faptul că echipa sa a fost egalată de două ori.

Reclamă

După ce Dumitru Dragomir nu a dat FCSB-ului nicio şansă la titlu, Petrea a recunoscut că nu vrea să se mai gândească la lupta cu CFR Cluj. Antrenorul “roș-albaștrilor” vrea să ia meciurile pas cu pas.

Important e că am câştigat. Am avut şi un om în plus. Am avut şi penalty-ul acela… Mă bucur că am reuşit să marcăm, să câştigăm. Trei puncte după un meci frumos, cu de toate, faze de poartă, penalty-uri, cartonaş roşu. Sper să o ţină tot aşa cei de la FC Argeş. Am ajuns în situaţia de a fi egalaţi de două ori, e păcat de efort, de munca depusă, să luăm două goluri cadou. Trebuie să fim mai atenţi în unele momente.

Chiar nu vreau să mă mai gândesc la acest lucru (n.r. – lupta la titlu). De câte ori ne-am gândit și am făcut calcule, nu am reuşit să câştigăm noi meciurile. Am vorbit şi cu jucătorii să luăm meci cu meci. Vedem ce se va întâmpla în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci aspru, s-a văzut o dorinţă din partea lor. Se motivează în plus, trebuie să ne obişnuim.”, a declarat Toni Petrea, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și