Închide meniul
VIDEO

Numai Arteta să nu fii! Aruncat ca o măsea stricată de Arsenal, Aubameyang face spectacol la Barcelona

Antena Sport Publicat: 21 martie 2022, 13:49

Reclamă
Numai Arteta să nu fii! Aruncat ca o măsea stricată de Arsenal, Aubameyang face spectacol la Barcelona

Aubameyang și Arteta, la Arsenal

Profimediaimages

Ce-o fi fost în sufletul lui Arteta? Pierre-Emerick Aubameyang, dat afară de tehnicianul celor de la Arsenal, Mikel Arteta, face spectacol la Barcelona. Atacantul gabonez a reușit o dublă în ”El Clasico”. Catalanii au învins-o cu 4-0 pe Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 32 de ani, Aubameyang rupe plasele în Spania. Șapte goluri, în șapte meciuri, are atacantul ajuns în acest an la Barcelona. Fostul jucător de la Arsenal a semnat cu Barcelona până în vara lui 2025.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și