Închide meniul

„Familia se reuneşte!” Ce nume uriaşe vor fi prezente la Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al stadionului din Giuleşti. Mircea Lucescu, Daniel Pancu şi Rică Răducanu, printre invitaţii de lux

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 18:14

Reclamă
„Familia se reuneşte! Ce nume uriaşe vor fi prezente la Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al stadionului din Giuleşti. Mircea Lucescu, Daniel Pancu şi Rică Răducanu, printre invitaţii de lux

Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al arenei din Giuleşti

AS.ro

Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al noii arene din Giuleşti, este programat pe 26 martie. La eveniment vor participa nume uriaşe din istoria clubului alb-vişiniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, Daniel Pancu şi Rică Răducanu se numără printre invitaţii de lux care vor veni la inagurarea arenei de 39 de milioane de euro din Giuleşti.

Ce nume uriaşe vor fi prezente la Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al arenei de 39 de milioane de euro din Giuleşti

„#FAMILIARAPID SE REUNEȘTE PE 26 MARTIE

Nume grele vor fi la Inaugurarea Giuleștiului, printre care Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voicu și mulți alții.

Vom reveni și cu alte nume ce vor fi pe 26 martie pe Giulești, pe teren sau doar în tribune”, a anunţat Rapid.

Reclamă

Fanii Rapidului s-au grăbit să îşi ia bilete pentru Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al noului stadion

Nebunie la Stadionul Giuleşti, acolo unde fanii echipei antrenate de Adi Mutu au vrut cu orice preţ un bilet pentru meciul de inaugurare al arenei, Rapid – Poli Timişoara, care este programat pe 26 martie. Sute de oameni au făcut cozi uriaşe în faţa arenei de 39 de milioane de euro.

Abonaţii clubului au avut prioritate şi au putut cumpăra bilete, în format online, încă de ieri. Suporterii care nu aveau abonamente valabile au decis să şi le achiziţioneze fizic. Fanii s-au aşezat la coadă cu câteva ore înainte de deschiderea caselor de bilete. Acestea sunt deschise în intervalul 17:00 – 20:00 şi e de aşteptat ca toate cele 13.000 de tichete să se vândă în timp record.

14.050 de locuri are Stadionul Giuleşti, care a costat 39 de milioane de euro şi care este noua „bijuterie” a rapidiştilor.

Reclamă 4 / 0/3

Prețurile biletelor pentru abonați:

Peluza Nord: 30 RON
Tribuna a II-a (central): 45 RON
Tribuna a II-a (periferic): 40 RON
Tribuna I (central): 50 RON
Tribuna I (periferic): 45 RON
Tribuna 0: 90 RON

Prețurile biletelor pentru cei care nu sunt abonaţi:

Peluza Nord: 45 RON
Tribuna a II-a (central): 55 RON
Tribuna a II-a (periferic): 50 RON
Tribuna I (central): 60 RON
Tribuna I (periferic): 55 RON
Tribuna 0: 120 RON

Adrian Mutu a fost prezent la Stadionul Giuleşti: „E motiv de mândrie”

Adrian Mutu, la stadionul Giuleşti! „Briliantul” a acordat un interviu exclusiv pentru colegii de la Neaţza. Antrenorul Rapidului a vorbit despre meciul de inaugurare a arenei, cu Timişoara.

„Mă simt bine că sunt antrenorul Rapidului şi este bine pentru club. E motiv de mândrie că eu sunt antrenorul lor. Sper să fie sărbătoare. Sunt galerii înfrăţite. Nu e important doar pentru Rapid, ci pentru întreaga Românie. Probabil va fi plin la fiecare meci.

Toată familia va fi alături de mine. Şi prieteni. Sper să se bucure de acest meci. Bineînţeles că este un avantaj că tribunele sunt aproape de gazon. Avem suporteri foarte mulţi şi foarte gălăgioşi. Va fi un avantaj, ne vor împinge de la spate”, a spus Adrian Mutu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” Vezi toate știrile
Citește și