Închide meniul
VIDEO

Cozi uriaşe în faţa noului stadion din Giuleşti. Fanii Rapidului s-au grăbit să îşi ia bilete pentru meciul de inaugurare al arenei de 39 de milioane de euro! Cât costă tichetele

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2022, 18:33

Cozi uriaşe în faţa noului stadion din Giuleşti. Fanii Rapidului s-au grăbit să îşi ia bilete pentru meciul de inaugurare al arenei de 39 de milioane de euro! Cât costă tichetele

Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al arenei din Giuleşti

AS.ro

Nebunie la Stadionul Giuleşti, acolo unde fanii echipei antrenate de Adi Mutu au vrut cu orice preţ un bilet pentru meciul de inaugurare al arenei, Rapid – Poli Timişoara, care este programat pe 26 martie. Sute de oameni au făcut cozi uriaşe în faţa arenei de 39 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abonaţii clubului au avut prioritate şi au putut cumpăra bilete, în format online, încă de ieri. Suporterii care nu aveau abonamente valabile au decis să şi le achiziţioneze fizic.

Cozi uriaşe pentru amicalul Rapid – Poli Timişoara, care va inaugura Stadionul Giuleşti

Fanii s-au aşezat la coadă cu câteva ore înainte de deschiderea caselor de bilete. Acestea sunt deschise în intervalul 17:00 – 20:00 şi e de aşteptat ca toate cele 13.000 de tichete să se vândă în timp record.

14.050 de locuri are Stadionul Giuleşti, care a costat 39 de milioane de euro şi care este noua „bijuterie” a rapidiştilor.

Prețurile biletelor pentru abonați:

Reclamă

Peluza Nord: 30 RON
Tribuna a II-a (central): 45 RON
Tribuna a II-a (periferic): 40 RON
Tribuna I (central): 50 RON
Tribuna I (periferic): 45 RON
Tribuna 0: 90 RON

Prețurile biletelor pentru cei care nu sunt abonaţi:

Peluza Nord: 45 RON
Tribuna a II-a (central): 55 RON
Tribuna a II-a (periferic): 50 RON
Tribuna I (central): 60 RON
Tribuna I (periferic): 55 RON
Tribuna 0: 120 RON

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a fost prezent la Stadionul Giuleşti: „E motiv de mândrie”

Adrian Mutu, la stadionul Giuleşti! „Briliantul” a acordat un interviu exclusiv pentru colegii de la Neaţza. Antrenorul Rapidului a vorbit despre meciul de inaugurare a arenei, cu Timişoara.

Mă simt bine că sunt antrenorul Rapidului şi este bine pentru club. E motiv de mândrie că eu sunt antrenorul lor. Sper să fie sărbătoare.

Sunt galerii înfrăţite. Nu e important doar pentru Rapid, ci pentru întreaga Românie. Probabil va fi plin la fiecare meci. Toată familia va fi alături de mine. Şi prieteni. Sper să se bucure de acest meci.

Bineînţeles că este un avantaj că tribunele sunt aproape de gazon. Avem suporteri foarte mulţi şi foarte gălăgioşi. Va fi un avantaj, ne vor împinge de la spate”, a spus Adrian Mutu.

Recomandări
  • Cozi uriaşe în faţa Stadionului Giuleşti
  • Fanii vor cu orice preţ bilete pentru meciul Rapid – Poli Timişoara, care va inaugura noua arenă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și