Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea lui Marin ”Magiun” Barbu! A fost unul dintre cei mai tehnici jucători români: ”Am rămas repetent din cauza fotbalului!” Marele său regret

Silviu Corneanu Publicat: 22 martie 2022, 15:22

Reclamă
Povestea lui Marin ”Magiun” Barbu! A fost unul dintre cei mai tehnici jucători români: ”Am rămas repetent din cauza fotbalului!” Marele său regret

Povestea lui Marin ”Magiun” Barbu! A fost unul dintre cei mai tehnici jucători români

Hepta

Povestea lui Marin ”Magiun” Barbu a fost spusă chiar de el la AS.ro LIVE. Poreclit ”Magiun” de Gică Săndulescu, Marin Barbu a fost unul dintre cei mai tehnici jucători pe care i-a avut România, vreodată. Tehnicianul de 63 de ani a dezvăluit că marele său regret este acela că nu a primit o educație mai bună, trăind fără părinți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am rămas repetent din cauza fotbalului”, recunoaște ”Magiun”. Crescut singur, Marin Barbu a fost nevoit să își facă autoeducație și recunoaște că ar fi putut ajunge un fotbalist mai bun.

Marin ”Magiun” Barbu a crescut fără părinți

Am trăit fără părinți. Îmi pare rău că nu am avut o educație zi de zi. Mi-am făcut singur educația, dar nu am putut din propria inițiativă să îmi fac o educație sută la sută. Nu eram nici fraier la școală, dar când auzeam mingea că sare, nu mai știam cât fac 1+1. Am mai greșit și eu.

Am rămas și repetent din cauza fotbalului. Nimeni nu mă trăgea de mânecă, făceam ce voiau mușchii mei. Puteam să fac și o facultate, mă ducea bibilica. Fotbaliștii buni, gândesc repede, ne cam ducea mintea. Poate ajungeam și un fotbalist mai bun, dacă făceam și o facultate”, a dezvăluit Marin Barbu la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Povestea lui Marin ”Magiun” Barbu

Rapidist de mic, Marin Barbu a crescut la juniorii celor de la Steaua: ”În Giulești nu m-au primit, pentru că eram prea mic”, își amintește ”Magiun”. Actualul tehnician se distra cu jucătorii din Liga 1, fiind unul dintre cei mai tehnici fotbaliști români.

Reclamă
Reclamă 4

Mâncam ciorbă, dimineața, la prânz și seara! Aveam trei feluri de mâncare. Nu am avut, eu, nutriția lui Messi, dar îi luam la mână pe băieți, nu îmi era teamă, mă distram cu ei”, a mai spus ”Magiun” Barbu la AS.ro LIVE.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și