Închide meniul
VIDEO

Soprana Felicia Filip s-a întâlnit cu Daniel Pancu pe noul stadion din Giulești. „Pancone”, uluit de bijuteria rapidiștilor. „Mă uit ca o găină plouată pe aici!”

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2022, 21:12

Reclamă
Soprana Felicia Filip s-a întâlnit cu Daniel Pancu pe noul stadion din Giulești. „Pancone, uluit de bijuteria rapidiștilor. „Mă uit ca o găină plouată pe aici!

Daniel Pancu, pe noul Giulești

AS.ro

Soprana Felicia Filip va cânta imnul României la primul meci pe noul Giulești. Pancu a ajuns azi să vadă stadionul pentru prima dată. Și Lucescu vine la inaugurarea arenei, chiar dacă acum are covid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Felicia Filip a cântat pe marile scene ale lumii, a facut-o și pe marile stadioane ale planetei și va intona imnul „Deșteaptă-te, române!”, la primul meci pe noul Giulești.

Soprana Felicia Filip s-a întâlnit cu Daniel Pancu pe noul stadion din Giulești

„Și un stadion este tot o scenă. Sportul și cultura sunt frați-surori. O casă minunată ce se înalță atât de frumos, demnă de numele Rapidului. Cu prima ocazie, voi cânta imnul Rapidului”, a spus Felicia Filip.

Pe noul stadion, Felicia Filip l-a întâlnit și pe unul dintre cei mai iubiți rapidiști. Pancu a venit pentru prima dată în inspecție pe noul stadion.

„Sunt primul jucător, eu dau lovitura de începere”, a spus Felicia Filip.

Reclamă

„Oricum, ați venit înaintea mea pe Giulești”, a răspuns Daniel Pancu.

Bijuteria l-a lăsat fără cuvinte pe Pancu. „E alt stadion total! Mă uit ca o gaina plouată pe aici. Mi-l imaginez plin!”, a spus Pancu.

Pancu ar da orice să fie primul marcator de pe noul Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

„Zici că sunt pe altă planetă. Nu știu ce aș da să mai joc măcar un meci pentru Rapid ca jucător”, a spus Pancu.

Prețurile la inaugurarea noului stadion Rapid

Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al noii arene din Giuleşti, este programat pe 26 martie. La eveniment vor participa nume uriaşe din istoria clubului alb-vişiniu. Mircea Lucescu, Daniel Pancu şi Rică Răducanu se numără printre invitaţii de lux care vor veni la inagurarea arenei de 39 de milioane de euro din Giuleşti.

14.050 de locuri are Stadionul Giuleşti, care a costat 39 de milioane de euro şi care este noua „bijuterie” a rapidiştilor.

Prețurile biletelor pentru abonați:

Peluza Nord: 30 RON
Tribuna a II-a (central): 45 RON
Tribuna a II-a (periferic): 40 RON
Tribuna I (central): 50 RON
Tribuna I (periferic): 45 RON
Tribuna 0: 90 RON

Prețurile biletelor pentru cei care nu sunt abonaţi:

Peluza Nord: 45 RON
Tribuna a II-a (central): 55 RON
Tribuna a II-a (periferic): 50 RON
Tribuna I (central): 60 RON
Tribuna I (periferic): 55 RON
Tribuna 0: 120 RON

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și