Închide meniul
VIDEO

Soprana Felicia Filip s-a întâlnit cu Daniel Pancu pe noul stadion din Giulești. „Pancone”, uluit de bijuteria rapidiștilor. „Mă uit ca o găină plouată pe aici!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2022, 21:12

Soprana Felicia Filip s-a întâlnit cu Daniel Pancu pe noul stadion din Giulești. „Pancone, uluit de bijuteria rapidiștilor. „Mă uit ca o găină plouată pe aici!

Daniel Pancu, pe noul Giulești

AS.ro

Soprana Felicia Filip va cânta imnul României la primul meci pe noul Giulești. Pancu a ajuns azi să vadă stadionul pentru prima dată. Și Lucescu vine la inaugurarea arenei, chiar dacă acum are covid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Felicia Filip a cântat pe marile scene ale lumii, a facut-o și pe marile stadioane ale planetei și va intona imnul „Deșteaptă-te, române!”, la primul meci pe noul Giulești.

Soprana Felicia Filip s-a întâlnit cu Daniel Pancu pe noul stadion din Giulești

„Și un stadion este tot o scenă. Sportul și cultura sunt frați-surori. O casă minunată ce se înalță atât de frumos, demnă de numele Rapidului. Cu prima ocazie, voi cânta imnul Rapidului”, a spus Felicia Filip.

Pe noul stadion, Felicia Filip l-a întâlnit și pe unul dintre cei mai iubiți rapidiști. Pancu a venit pentru prima dată în inspecție pe noul stadion.

„Sunt primul jucător, eu dau lovitura de începere”, a spus Felicia Filip.

Reclamă

„Oricum, ați venit înaintea mea pe Giulești”, a răspuns Daniel Pancu.

Bijuteria l-a lăsat fără cuvinte pe Pancu. „E alt stadion total! Mă uit ca o gaina plouată pe aici. Mi-l imaginez plin!”, a spus Pancu.

Pancu ar da orice să fie primul marcator de pe noul Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

„Zici că sunt pe altă planetă. Nu știu ce aș da să mai joc măcar un meci pentru Rapid ca jucător”, a spus Pancu.

Prețurile la inaugurarea noului stadion Rapid

Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al noii arene din Giuleşti, este programat pe 26 martie. La eveniment vor participa nume uriaşe din istoria clubului alb-vişiniu. Mircea Lucescu, Daniel Pancu şi Rică Răducanu se numără printre invitaţii de lux care vor veni la inagurarea arenei de 39 de milioane de euro din Giuleşti.

14.050 de locuri are Stadionul Giuleşti, care a costat 39 de milioane de euro şi care este noua „bijuterie” a rapidiştilor.

Prețurile biletelor pentru abonați:

Peluza Nord: 30 RON
Tribuna a II-a (central): 45 RON
Tribuna a II-a (periferic): 40 RON
Tribuna I (central): 50 RON
Tribuna I (periferic): 45 RON
Tribuna 0: 90 RON

Prețurile biletelor pentru cei care nu sunt abonaţi:

Peluza Nord: 45 RON
Tribuna a II-a (central): 55 RON
Tribuna a II-a (periferic): 50 RON
Tribuna I (central): 60 RON
Tribuna I (periferic): 55 RON
Tribuna 0: 120 RON

Reclamă
Recomandări
  • Soprana Felicia Filip s-a întâlnit cu Daniel Pancu pe noul stadion din Giulești
  • „Pancone”, uluit de bijuteria rapidiștilor

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și