Închide meniul

„Jur, pe cuvântul meu de onoare!” / „Nu te cred!” Schimb de replici între Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu. Decizia lui Toni Petrea care l-a uluit pe patronul FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2022, 23:59 / Actualizat: 23 martie 2022, 8:55

Reclamă
„Jur, pe cuvântul meu de onoare! / „Nu te cred! Schimb de replici între Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu. Decizia lui Toni Petrea care l-a uluit pe patronul FCSB

Gigi Becali, schimb de replici cu Ilie Dumitrescu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că Toni Petrea l-a lăsat mut în partida cu FC Argeş, când a decis în minutul 84 să îl scoată pe Florin Tănase şi să îl introducă pe Andrei Dumiter, cel care avea să aducă victoria în minutul 4 al prelungirilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am rămas mut când am văzut schimbarea. Apoi, după meci, l-am sunat pe Toni Petrea să-l felicit și i-am zis: «Schimbarea pe care ai făcut-o te va face campion»! A făcut acea schimbare pentru că Tănase era nervos, a considerat că poate nu se mai concentrează, că poate va la roșu„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali, schimb de replici cu Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu l-a întrerupt pe patronul FCSB şi i-a spus că nu îl crede. „Nu te cred„, i-a spus Ilie Dumitrescu lui Gigi Becali. Patronul FCSB a replicat imediat: „Jur, pe cuvântul meu de onoare! Și eu am rămas mut!

Gigi Becali vrea să aducă 3 jucători ucraineni la FCSB

Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaș defensiv), căpitanul celor de la Dinamo Kiev, Taras Stepanenko (32 de ani, „închizător”) şi Sergiy Kryvtsov (31 de ani, fundaș central), de la Şahtior, pot semna cu FCSB. Totul vine după ce patronul de la FCSB le-a pus la dispoziţie celor de la Dinamo Kiev baza din Berceni.

Sergiy Sydorchuk e cotat la 5 milioane de euro și joacă pentru Dinamo Kiev din 2013. În caz că va ajunge la FCSB, nu va fi cel mai bine cotat fotbalist din lot. Florin Tănase valorează 5,5 milioane de euro.

Reclamă

Sydorchuk joacă pe postul de mijlocaș defensiv. La naționala Ucrainei, a adunat 47 de selecții și a reușit trei goluri.

Taras Stepanenko, 6 milioane de euro, ar deveni cel mai scump jucător de la FCSB și din Liga 1. El joacă pe același post de mijlocaș defensiv și e legitimat la Șahtior din 2010.

Sergiy Kryvtsov, 3 milioane de euro, ar deveni cel mai valoros fundaș al roș-albaștrilor. În prezent, cel mai scump om din apărarea lui Gigi Becali e Iulian Cristea, cotat la 1,5 milioane de euro. Kryvtsov joacă pe postul de fundaș central și e la Șahtior de 12 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Mai e vorba și de încă trei jucători, care să se antreneze la noi, care vor juca în echipa națională a Ucrainei. Nu am pretenții de bani, vreau să ajut. Este posibil ca asta să se întoarcă printr-un contract, într-o lună jumătate sau două, cu trei jucători de la echipa natională a Ucrainei. Căpitanul echipei, Sidorciuk, cu încă doi jucători de la Șahtior, care stau aici în Pipera. Se vor antrena cu echipa noastră.

Vor să se antreneze cu noi. Mircea asta mi-a spus. Echipa de tineret de la Dinamo Kiev plus încă trei jucători. Trei jucători vor să se antreneze cu noi. Am zis, nu e mai bine să se antreneze și în meciuri oficiale? Și Mircea a zis că ‘DA’. Mâine dimineață vine Mircea Lucescu cu băieții așția trei, vin pe la mine, mergem împreună la bază. Avem deja o clădire nouă unde voiam să mutăm echipa noastră, dar intră acum echipa lui Dinamo Kiev„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și