Închide meniul

„Jur, pe cuvântul meu de onoare!” / „Nu te cred!” Schimb de replici între Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu. Decizia lui Toni Petrea care l-a uluit pe patronul FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2022, 23:59 / Actualizat: 23 martie 2022, 8:55

„Jur, pe cuvântul meu de onoare! / „Nu te cred! Schimb de replici între Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu. Decizia lui Toni Petrea care l-a uluit pe patronul FCSB

Gigi Becali, schimb de replici cu Ilie Dumitrescu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că Toni Petrea l-a lăsat mut în partida cu FC Argeş, când a decis în minutul 84 să îl scoată pe Florin Tănase şi să îl introducă pe Andrei Dumiter, cel care avea să aducă victoria în minutul 4 al prelungirilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am rămas mut când am văzut schimbarea. Apoi, după meci, l-am sunat pe Toni Petrea să-l felicit și i-am zis: «Schimbarea pe care ai făcut-o te va face campion»! A făcut acea schimbare pentru că Tănase era nervos, a considerat că poate nu se mai concentrează, că poate va la roșu„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali, schimb de replici cu Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu l-a întrerupt pe patronul FCSB şi i-a spus că nu îl crede. „Nu te cred„, i-a spus Ilie Dumitrescu lui Gigi Becali. Patronul FCSB a replicat imediat: „Jur, pe cuvântul meu de onoare! Și eu am rămas mut!

Gigi Becali vrea să aducă 3 jucători ucraineni la FCSB

Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaș defensiv), căpitanul celor de la Dinamo Kiev, Taras Stepanenko (32 de ani, „închizător”) şi Sergiy Kryvtsov (31 de ani, fundaș central), de la Şahtior, pot semna cu FCSB. Totul vine după ce patronul de la FCSB le-a pus la dispoziţie celor de la Dinamo Kiev baza din Berceni.

Sergiy Sydorchuk e cotat la 5 milioane de euro și joacă pentru Dinamo Kiev din 2013. În caz că va ajunge la FCSB, nu va fi cel mai bine cotat fotbalist din lot. Florin Tănase valorează 5,5 milioane de euro.

Reclamă

Sydorchuk joacă pe postul de mijlocaș defensiv. La naționala Ucrainei, a adunat 47 de selecții și a reușit trei goluri.

Taras Stepanenko, 6 milioane de euro, ar deveni cel mai scump jucător de la FCSB și din Liga 1. El joacă pe același post de mijlocaș defensiv și e legitimat la Șahtior din 2010.

Sergiy Kryvtsov, 3 milioane de euro, ar deveni cel mai valoros fundaș al roș-albaștrilor. În prezent, cel mai scump om din apărarea lui Gigi Becali e Iulian Cristea, cotat la 1,5 milioane de euro. Kryvtsov joacă pe postul de fundaș central și e la Șahtior de 12 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Mai e vorba și de încă trei jucători, care să se antreneze la noi, care vor juca în echipa națională a Ucrainei. Nu am pretenții de bani, vreau să ajut. Este posibil ca asta să se întoarcă printr-un contract, într-o lună jumătate sau două, cu trei jucători de la echipa natională a Ucrainei. Căpitanul echipei, Sidorciuk, cu încă doi jucători de la Șahtior, care stau aici în Pipera. Se vor antrena cu echipa noastră.

Vor să se antreneze cu noi. Mircea asta mi-a spus. Echipa de tineret de la Dinamo Kiev plus încă trei jucători. Trei jucători vor să se antreneze cu noi. Am zis, nu e mai bine să se antreneze și în meciuri oficiale? Și Mircea a zis că ‘DA’. Mâine dimineață vine Mircea Lucescu cu băieții așția trei, vin pe la mine, mergem împreună la bază. Avem deja o clădire nouă unde voiam să mutăm echipa noastră, dar intră acum echipa lui Dinamo Kiev„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, schimb de replici cu Ilie Dumitrescu
  • Decizia lui Toni Petrea care l-a lăsat mut pe Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și