Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de Rebecca Dumitrescu, fata Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe mama ei pentru Corina Caciuc

Reclamă

Publicat: 23 martie 2022, 9:59

Decizia radicală luată de Rebecca Dumitrescu, fata Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe mama ei pentru Corina Caciuc

Decizia radicală luată de Rebecca Dumitrescu

Instagram

Rebecca Dumitrescu a luat o decizie radicală, în plin scandal de divorț al Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Rebecca s-a mutat la Los Angeles, unde îș urmărește visul de a deveni designer vestimentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Îmi place Dubai, dar e prea mult pentru mine. Aici am copilărit. În Los Angeles nu am pe nimeni, în afară de sora mea, care de-abia s-a mutat acolo. Până atunci am fost singură.

Mă înțeleg foarte bine cu sora mea. Suntem cele mai bune prietene. Ea a rămas în America, unde muncește. Rebecca e pasionată de design vestimentar și face un internship acolo”, a dezvăluit Sarah Dumitrescu, la Xtra Night Show.

Rebecca Dumitrescu, derapaj după ce a fost jignită: „Sunteți niște animale”

Cu o lună în urmă, Rebecca Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a avut o izbucnire nervoasă pe reţelele de socializare, la scurt timp după ce Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că a ajutat-o.

Mai exact, fiica cea mică a Anamariei Prodan a postat pe Instagram o fotografie în care arată un semn obscen. Fanii au reacţionat imediat şi i-au adus un val de critici, în contextul în care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află în plin scandal de divorţ.

Reclamă

„Toți oamenii de 30+ de ani care îmi comentează pe poză să mă omor și toate cuvintele scârboase, să vă fie rușine, înainte să insultați un copil în așa hal fără să știți despre ce este vorba, uitați-vă în oglindă și gândiți-vă unde ați ajuns voi în viață. Eu am 22 de ani și am postat o simplă poză, care nu are legătură cu familia mea și voi sunteți niște animale care ați descoperit Instagramul”, a scris Rebecca Dumitrescu pe Instagram.

Laurenţiu Reghecampf susţine că a ajutat-o enorm pe Rebecca

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că le-a ajutat enor pe fiicele Anamariei Prodan, în special pe Rebecca Dumitrescu.

”Pentru Sarah și Rebecca, hai să spunem ultimii trei ani, dar e urât, sincer, e urât rău de tot. Sunt câteva sute de mii pe care numai în ultimii ani… Eu le-am făcut din suflet. Eu pentru Luca, de exemplu, nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca. Dacă stau și trag linie…”, a spus Laurențiu Reghecampf într-un podcast.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și