Închide meniul
Foto

„Să vă fie ruşine!” Fiica cea mică a Anamariei Prodan a cedat nervos! Rebecca Dumitrescu, derapaj după ce a fost jignită: „Sunteți niște animale”

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2022, 22:23

Rebecca Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan

Anamaria Prodan şi fiica ei, Rebecca Dumitrescu, în vacanţă / Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

  • Rebecca Dumitrescu, derapaj pe reţelele de socializare
  • Ce a enervat-o pe fiica cea mică a Anamariei Prodan

Mai exact, fiica cea mică a Anamariei Prodan a postat pe Instagram o fotografie în care arată un semn obscen. Fanii au reacţionat imediat şi i-au adus un val de critici, în contextul în care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află în plin scandal de divorţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebecca Dumitrescu a precizat că postarea nu are nicio legătură cu scandalul în care este implicată mama ei şi le-a transmis un mesaj dur celor care au criticat-o.

Toți oamenii de 30+ de ani care îmi comentează pe poză să mă omor și toate cuvintele scârboase, să vă fie rușine, înainte să insultați un copil în așa hal fără să știți despre ce este vorba, uitați-vă în oglindă și gândiți-vă unde ați ajuns voi în viață. Eu am 22 de ani și am postat o simplă poză, care nu are legătură cu familia mea și voi sunteți niște animale care ați descoperit Instagramul”, a scris Rebecca Dumitrescu pe Instagram, conform spynews.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf susţine că a ajutat-o enorm pe Rebecca Dumitrescu

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că le-a ajutat enor pe fiicele Anamariei Prodan, în special pe Rebecca Dumitrescu.

”Pentru Sarah și Rebecca, hai să spunem ultimii trei ani, dar e urât, sincer, e urât rău de tot. Sunt câteva sute de mii pe care numai în ultimii ani… Eu le-am făcut din suflet. Eu pentru Luca, de exemplu, nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca. Dacă stau și trag linie…”, a spus Laurențiu Reghecampf într-un podcast.

Reclamă
Citește și:

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! De ce și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan, chiar dacă o iubea deja pe amanta Corina

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit care a fost motivul pentru care și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan, în vara anului trecut. Asta chiar dacă antrenorul Craiovei era deja implicat și în relația cu Corina Caciuc. Reghe susține că Prodan l-a pus în fața faptului împlinit.

”M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică. Lângă mine în pat erau toți copiii, hai, ce facem, unde mergem. Nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar tot era pregătit când am venit eu.

I-am zis Anei că nu e normal. „Nu vezi că nu mai avem nimic, doar ne certăm? Vine Salvarea, vine Poliția, vin Pompierii… Nu simt lucrul ăsta”. Ea a făcut asta premeditat, dacă mă gândesc acum. Ca să mă aibă la mână, dacă mâine plec. Vorbisem că se termină relația. M-am dus și am greșit. Recunosc”, a spus Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Cum se apără Laurențiu Reghecampf după ce a fost acuzat că a golit conturile Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf a răbufnit după ce a fost acuzat în termeni duri de Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova nu a mai rezistat și a venit cu lămuriri. Soția lui a declarat că au fost transferate sume uriașe din conturile comune în cele ale iubitei Corina Caciuc.

„Puteam să ajung în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf!„, a fost anunțul făcut de Anamaria care i-a pus capac tehnicianului. Acesta a ținut să facă lumină și să își prezinte punctul său de vedere.

„Eu iau toate declarațiile astea, mă uit și mă minunez. N-ai cum să spui că rămâi pe străzi. Cum? Stai în ditamai palatul la Snagov, ai casă în București, două case la Snagov. Una e cumpărată de mama ei, eu am renovat-o, dar nu am nicio treabă cu ea. Da, au fost momente în care poate ne-a dat Ionela Prodan ceva, dar i-am dat înapoi.

Ea poate să spună ce vrea, dar nu poate să spună că ea a adus banii (n.r. în familie). Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro, pe contracte. Eu nu vorbesc că vreau luna de pe cer. Spun ce am câștigat, am plătit taxe, am contracte. Ea nu m-a dus nicăieri, asta e ironia sorții. Să spună ea acum că m-a făcut antrenor… bine, m-ai pus tu antrenor la Steaua. Hai să spunem. Cu toate că poate să iasă Gigi Becali și să spună el. Dar dacă eu nu aveam valoare„, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca