Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, dezvăluirea anului despre fratele său: „Are deja!” Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie radicală

Antena Sport Publicat: 23 martie 2022, 17:53

Reclamă
Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, dezvăluirea anului despre fratele său: „Are deja!” Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie radicală

Sarah Dumitrescu, alături de Anamaria Prodan

Foto: Instagram Sarah

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a făcut o dezvăluire fără precedent despre fratele său, Bebeto. Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf are deja prietenă. Laurenţiu Reghecampf Jr. are 13 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a oferit un interviu în exclusivitate celor de la XNS în care a vorbit despre familia sa.

Sarah Dumitrescu, dezvăluire de senzaţie despre fratele său

Am o soră mai mare și ea prima care face toate lucrurile. Prima care merge în club, prima care își face iubit. Vedeam cum merge cu ea și când venea rândul meu mai scoteam ceva, mai adăugam ceva. Păi… deja are. (n.r. – prietenă). Eu încă îl văd ca pe un bebeluș. Nu pot să mă uit la Bebe și să zic că «Gata, a crescut!»„, a spus Sarah Dumitrescu la spynews.ro.

Decizia radicală luată de Rebecca Dumitrescu, fata Anamariei Prodan

Rebecca Dumitrescu a luat o decizie radicală, în plin scandal de divorț al Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Rebecca s-a mutat la Los Angeles, unde îș urmărește visul de a deveni designer vestimentar.

”Îmi place Dubai, dar e prea mult pentru mine. Aici am copilărit. În Los Angeles nu am pe nimeni, în afară de sora mea, care de-abia s-a mutat acolo. Până atunci am fost singură. Mă înțeleg foarte bine cu sora mea. Suntem cele mai bune prietene. Ea a rămas în America, unde muncește. Rebecca e pasionată de design vestimentar și face un internship acolo”, a dezvăluit Sarah Dumitrescu, la Xtra Night Show.

Reclamă

Rebecca Dumitrescu, derapaj după ce a fost jignită: „Sunteți niște animale”

Cu o lună în urmă, Rebecca Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a avut o izbucnire nervoasă pe reţelele de socializare, la scurt timp după ce Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că a ajutat-o.

Mai exact, fiica cea mică a Anamariei Prodan a postat pe Instagram o fotografie în care arată un semn obscen. Fanii au reacţionat imediat şi i-au adus un val de critici, în contextul în care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află în plin scandal de divorţ.

„Toți oamenii de 30+ de ani care îmi comentează pe poză să mă omor și toate cuvintele scârboase, să vă fie rușine, înainte să insultați un copil în așa hal fără să știți despre ce este vorba, uitați-vă în oglindă și gândiți-vă unde ați ajuns voi în viață. Eu am 22 de ani și am postat o simplă poză, care nu are legătură cu familia mea și voi sunteți niște animale care ați descoperit Instagramul”, a scris Rebecca Dumitrescu pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și