Închide meniul

Noi acuzaţii dure pentru Vladimir Putin! Ce fac, de fapt, soldaţii trimişi de liderul de la Kremlin în Ucraina: „Este un coşmar ce se întâmplă aici!”

Antena Sport Publicat: 23 martie 2022, 19:24

Reclamă
Noi acuzaţii dure pentru Vladimir Putin! Ce fac, de fapt, soldaţii trimişi de liderul de la Kremlin în Ucraina: „Este un coşmar ce se întâmplă aici!

Vladimir Putin e liderul Rusiei de două decenii

Profimedia Images

Vitali Klitschko a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina. Primarul din Kiev spune că armata Rusiei comite un „genocid”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko a avut o videoconferinţă cu oficialii din Munchen în care a vorbit despre atrocităţile comise de ruşi în Ucraina. Primarul Kievului a descris scene cutremurătoare şi i-a acuzat, încă o dată pe ruşi, că trag în civili.

Rusia investeşte fiecare euro, fiecare cent, în armata sa. Ei distrug populaţia civilă. Ei ne distrug ţara. Nu putem număra cadavrele. Este un coşmar ceea ce se întâmplă aici„, a spus Vitali Klitschko, care a vorbit şi despre nevoia de primi ajutor extern, scriu cei de la ziare.com.

Am mai remarcat că Kievul are nevoie astăzi de echipamente de pompieri și salvare, ambulanțe, mijloace de protecție a populației civile – măști, măști de gaze, medicamente. Precum și echipamente de protecție pentru medici și salvatori care lucrează pentru eliminarea consecințelor bombardării Capitala Ucrainei. Prietenii noștri germani au promis asistență și sprijin suplimentar, dar și-au exprimat admirația pentru curajul ucrainenilor care luptă astăzi pentru principiile democratice și viitorul lor„, a mai spus primarul Kievului.

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin, în Ucraina. ”Lumea nu va mai fi la fel”

Vladimir Klitschko oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

Reclamă

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul. Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, citat de new.sport.ua.

Amanta lui Vladimir Putin e singura persoană de care ascultă liderul de la Kremlin

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, ar putea fi singura persoană care îl poate convinge pe liderul de la Kremlin să înceteze războiul din Ucraina. Fosta gimnastă este singura de care Putin ascultă.

Astfel, conform corrieredellosport.it, prietenii ei o roagă să revină în Rusia pentru a-l convinge pe Vladimir Putin să încheie măcelul din Ucraina. Femeia de 38 de ani, care este considerată iubita lui Putin, informația nefiind una recunoscută de cei doi, se află momentan în Elveția, alături de copii celor doi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și