Închide meniul

Noi acuzaţii dure pentru Vladimir Putin! Ce fac, de fapt, soldaţii trimişi de liderul de la Kremlin în Ucraina: „Este un coşmar ce se întâmplă aici!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 martie 2022, 19:24

Noi acuzaţii dure pentru Vladimir Putin! Ce fac, de fapt, soldaţii trimişi de liderul de la Kremlin în Ucraina: „Este un coşmar ce se întâmplă aici!

Vladimir Putin e liderul Rusiei de două decenii

Profimedia Images

Vitali Klitschko a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina. Primarul din Kiev spune că armata Rusiei comite un „genocid”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko a avut o videoconferinţă cu oficialii din Munchen în care a vorbit despre atrocităţile comise de ruşi în Ucraina. Primarul Kievului a descris scene cutremurătoare şi i-a acuzat, încă o dată pe ruşi, că trag în civili.

Rusia investeşte fiecare euro, fiecare cent, în armata sa. Ei distrug populaţia civilă. Ei ne distrug ţara. Nu putem număra cadavrele. Este un coşmar ceea ce se întâmplă aici„, a spus Vitali Klitschko, care a vorbit şi despre nevoia de primi ajutor extern, scriu cei de la ziare.com.

Am mai remarcat că Kievul are nevoie astăzi de echipamente de pompieri și salvare, ambulanțe, mijloace de protecție a populației civile – măști, măști de gaze, medicamente. Precum și echipamente de protecție pentru medici și salvatori care lucrează pentru eliminarea consecințelor bombardării Capitala Ucrainei. Prietenii noștri germani au promis asistență și sprijin suplimentar, dar și-au exprimat admirația pentru curajul ucrainenilor care luptă astăzi pentru principiile democratice și viitorul lor„, a mai spus primarul Kievului.

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin, în Ucraina. ”Lumea nu va mai fi la fel”

Vladimir Klitschko oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

Reclamă

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul. Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, citat de new.sport.ua.

Amanta lui Vladimir Putin e singura persoană de care ascultă liderul de la Kremlin

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, ar putea fi singura persoană care îl poate convinge pe liderul de la Kremlin să înceteze războiul din Ucraina. Fosta gimnastă este singura de care Putin ascultă.

Astfel, conform corrieredellosport.it, prietenii ei o roagă să revină în Rusia pentru a-l convinge pe Vladimir Putin să încheie măcelul din Ucraina. Femeia de 38 de ani, care este considerată iubita lui Putin, informația nefiind una recunoscută de cei doi, se află momentan în Elveția, alături de copii celor doi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Vitali Klitschko, noi dezvăluiri cutremurătoare
  • Ce se întâmplă în Ucraina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și