Închide meniul

Nicolae Dică, sfat prețios pentru Claudiu Keșeru: ”Am fost și eu în această situație!” Ce i-a transmis atacantului FCSB, după ce Gigi Becali a decis să îi acorde o nouă șansă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 10:12

Reclamă
Nicolae Dică, sfat prețios pentru Claudiu Keșeru: ”Am fost și eu în această situație!” Ce i-a transmis atacantului FCSB, după ce Gigi Becali a decis să îi acorde o nouă șansă

Claudiu Keşeru a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali

Hepta

Nicolae Dică i-a transmis un mesaj lui Claudiu Keșeru, atacantul FCSB care va primi o nouă șansă de la Gigi Becali. Vârful de 35 de ani s-a aflat în conflict cu patronul roș-albaștrilor, iar ”Dicanio” știe prin ce trece fotbalistul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Claudiu Keşeru a bifat 22 de apariţii în acest sezon, reuşind să înscrie 8 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Nicolae Dică, sfat prețios pentru Claudiu Keșeru

„Am fost și eu în această situație în 2011, când m-am întors la Steaua. După 2-3 etape nu mai eram în lot. A venit un moment apoi când domnul Cârțu m-a introdus și am reușit să marchez două goluri, în meciul cu Bistrița. 

Se poate întâmpla orice. Eu am continuat să mă antrenez, să-mi văd de treabă, am fost serios și când a fost nevoie de mine am intrat și am marcat.

Claudiu trebuie să se antreneze, chiar dacă nu va mai juca până la sfârșit este important să se antreneze, să fie sănătos. Important este ca atunci când i se va oferi șansa, să joace foarte bine.

Reclamă

Am văzut că atunci când a intrat pe teren, că a jucat 10 minute sau 80, a dat totul pe teren. Ăsta este un lucru important”, a declarat Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

Cum a decurs întâlnirea dintre Claudiu Keşeru şi Gigi Becali de la Baza Berceni

Mihai Stoica a dezvăluit cum a decurs întâlnirea dintre Claudiu Keşeru şi Gigi Becali de la Baza Berceni. Atacantul de 35 de ani l-a convins pe patronul FCSB să îi mai ofere o şansă, asta după ce finanţatorul roş-albaştrilor anunţase că „e încheiată treaba”.

Atacantul şi Gigi Becali nu au stat foarte mult de vorbă, dar Keşeru a reuşit să îl convingă pe patron să îi mai ofere o şansă.

Reclamă 4 / 0/3

„Keşeru a avut o intâlnire de gradul 3, fortuită. Şi înţeleg că nu a fost timp de fumat pipa păcii, dar se pare că l-a convins Claudiu pe Gigi că mai merită o şansă. Noi eram în circuit cu delegaţia din Ucraina şi s-au întâlnit întâmplător”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și