Închide meniul

„Dezastru!” Reacţia presei internaţionale, după şocul din Italia – Macedona de Nord 0-1! Premieră istorică pentru naţionala lui Roberto Mancini: „Tragedia se repetă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2022, 0:02

„Dezastru! Reacţia presei internaţionale, după şocul din Italia – Macedona de Nord 0-1! Premieră istorică pentru naţionala lui Roberto Mancini: „Tragedia se repetă!

Italia, OUT de la Campionatul Mondial

Profimedia

Italia a fost învinsă de Macedonia de Nord, scor 0-1, şi ratează al doilea Campionat Mondial consecutiv. Italia a impresionat anul trecut la EURO 2020, competiţie pe care a câştigat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezastru! Suntem din nou afară de la Campionatul Mondial„, au titrat cei de la Gazzetta dello Sport. „Coșmar albastru. Italia ratează Mondialul„, au titrat şi cei de la Tuttosport. „Italia, afară de la Mondial în minutul 92„, au titrat cei de la AS.com. Cei de la sport.es au fost răsucit cuţitul în rana italienilor. „Tragedia se repetă. Macedonia de Nord lasă Italia fără Campionatul Mondial„, au scris spaniolii cu aluzie la faptul că italienii au ratat şi Mondialul din 2018.

Italia, OUT de la Campionatul Mondial după un gol primit în minutul 90+2

Italia – Macedonia de Nord 0-1. Final incredibil la Palermo. Campioana europeană a fost eliminată de la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial. Macedonia de Nord a dat lovitura în minutul 90+2 prin golul marcat de Aleksandar Trajkovski. Macedonia Nord este echipa care a lăsat şi România acasă.

Este pentru prima dată în istorie când Italia ratează calificarea două Campionate Mondiale consecutive.

Reclamă

Campioana europeană a atacat tot meciul, ratând ocazii uriașe. De cealaltă parte, Macedonia de Nord a avut numai două șuturi pe poartă de-a lungul meciului. Al doilea a venit în minutul 90+2, din piciorul lui Trajkovski, care a devenit eroul țării sale.

Atacantul de 29 de ani a expediat un șut puternic de la 16 metri, la care Gianluigi Donnarruma n-a putut să intervină.

Macedonia de Nord mai are un singur meci până la o calificare istorică la Campionatul Mondial. Va merge la Lisabona pentru a se bate cu naţionala lui Cristiano Ronaldo pentru un loc la Campionatul Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și