Închide meniul

Baraj CM | Italia, OUT de la Campionatul Mondial! Șoc la Palermo. Portugalia a învins Turcia, după un final dramatic. Țara Galilor, calificată în finala barajului după dubla de vis a lui Gareth Bale. Suedia, victorie în extra-time cu Cehia

Cosmin Cioboată Publicat: 24 martie 2022, 16:57 / Actualizat: 25 martie 2022, 1:25

Baraj CM | Italia, OUT de la Campionatul Mondial! Șoc la Palermo. Portugalia a învins Turcia, după un final dramatic. Țara Galilor, calificată în finala barajului după dubla de vis a lui Gareth Bale. Suedia, victorie în extra-time cu Cehia

Italia, OUT de la Campionatul Mondial! Campioana europeană, eliminată în prelungiri de Macedonia de Nord

Profimedia

  • Rezultatele serii în semifinalele barajului pentru Campionatul Mondial
  • Italia – Macedonia de Nord 0-1, Portugalia – Turcia 3-1, Suedia – Cehia 1-0 și Țara Galilor – Austria 2-1

Portugalia, Macedonia de Nord, Suedia, Țara Galilor și Polonia, echipele calificate în finala barajului pentru Campionatul Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia – Macedonia de Nord și Polonia – Suedia sunt primele două dueluri din finala barajului, care se vor disputa pe 29 martie.

În cel de-al treilea meci, Țara Galilor va da piept cu învingătoarea dintre Scoția și Ucraina, duel care se va juca de 24 iunie. Partida a fost amânată pentru data respectivă din cauza războiului declanșat de Rusia.

Reclamă

Rezultatele serii, în semifinalele barajului pentru Campionatul Mondial:

Italia – Macedonia de Nord 0-1 (Trajkovski 90+2)

Portugalia – Turcia 3-1 (Otavio 15′, D. Jota 42′, M. Nunes 90+4′ / B. Yilmaz 65′)

Reclamă

Țara Galilor – Austria 2-1 (G. Bale 25′, 51′ / B. Davies (ag) 65′)

Suedia – Cehia 1-0 (Quaison 110′)

FINAL. Suedia – Cehia 1-0. Nordicii s-au calificat în finala barajului pentru Campionatul Mondial, după golul înscris de Quaison în extra-time.

Reclamă 4 / 0/3

Update 0.05: GOOOOOOL Suedia! Quaison dă lovitura în minutul 110 al meciului cu Cehia. Nordicii, aproape de calificarea în finala barajului.

FINAL. Portugalia – Turcia 3-1. Lusitanii câștigă duelul de la Porto și se califică în finala barajului pentru Cupa Mondială. În meciul decisiv, Cristiano Ronaldo&Co vor da piept cu Macedonia de Nord, care a produs marea surpriză, eliminând campioana europeană, Italia.

FINAL. Italia – Macedonia de Nord 0-1. Final incredibil la Palermo. Campioana europeană, eliminată de la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial. Macedonia de Nord a dat lovitura în minutul 90+2. Al doilea Mondial consecutiv ratat de italieni.

FINAL. Țara Galilor – Austria 2-1. Calificare pentru Țara Galilor, după dubla fantastică reușită de Gareth Bale.

Update 23.38: GOOOOOL Portugalia! Nunes înscrie și face 3-1 pe tabelă. Lusitanii, ca și calificați în finala barajului.

Update 23.36: GOOOOOOL Macedonia de Nord! Șoc la Palermo! Macedonia de Nord dă lovitura pe terenul Italiei, prin Trajkovski, în minutul 90+3. Acesta a expediat un șut puternic din afara careului, la care Donnarumma n-a putut să intervină.

Update 23.27. PENALTY RATAT! Burak Yilmaz trage peste poartă, iar Portugalia conduce în continuare cu 2-1, în minutul 85.

Reclamă

Update 23.25: Penalty pentru Turcia! Arbitrul central Siebert dictează lovitură de la 11 metri, pentru un fault comis de portughezi în careu, după intervenția VAR.

Update 23.09. GOOOOOL Austria! Ben Davies își trimite mingea în proprie poartă, iar Țara Galilor rămâne cu un avantaj de un singur gol. 2-1 pentru Bale&Co, în minutul 65.

VEZI VIDEO AICI

Update 23.08: GOOOOOOL Turcia! Apărarea Portugaliei, făcută K.O. Burak Yilmaz marchează cu un șut plasat pe lângă portar, după un „un-doi” făcut cu Cengiz Under.

VEZI VIDEO AICI

Update 22.55: GOOOOOOL Țara Galilor! Gareth Bale face dubla în duelul din semifinalele barajului. Seară de vis pentru atacantul de la Real Marid. Atacantul galez a reușit un nou gol splendid, cu un șut din întoarcere din interiorul careului. Mingea s-a oprit în vinclu.

VEZI VIDEO AICI

Update 22.27: GOOOOOOL Portugalia! Diogo Jota dublează avantajul lusitanilor cu o lovitură de cap impecabilă. Otavio, marcatorul primului gol, a fost omul cu centrarea pentru atacantul de la Liverpool.

VEZI VIDEO AICI

Update 22.12. Țara Galilor – Austria 1-0. GOOOOL Țara Galilor! Gareth Bale deblochează tabela în duelul cu Austria, cu un gol fabulos. Atacantul de la Real Madrid trimite spectaculos din lovitură liberă, peste zid, exact în vinclul porții.

VEZI VIDEO AICI

Update 22.08: Ocazie uriașă pentru Turcia! Berkan Kutlu se înalță în careul Portugaliei și reia cu capul, însă puțin pe lângă poartă.

Update 22:00. GOOOOOOL Portugalia! Otavio deschide scorul în duelul cu Turcia! Mijlocașul lusitanilor a urmărit excelent o minge trimisă în bară și a reluat în plasă, scăpat complet din marcaj.

VEZI VIDEO AICI

Update 21.57: Cristiano Ronaldo iese la rampă! Starul lusitanilor trimite un șut din afara careului, dar Cakir reține fără probleme.

Update 21.56: Ratare uriașă a lui Diogo Jota! Atacantul Portugaliei a trimis peste poartă din 3 metri, după o centrare excelentă trimisă în careul Turciei.

Update 21:45. Au început cele 4 meciuri din semifinalele barajului pentru Campionatul Mondial!

Portugalia – Turcia – echipele de start:

Portugalia: D. Costa – Dalot, Danilo, Fonte, Guererriro – B. Fernandes, J. Moutinho, B. Silva – C. Ronaldo, Jota, Otavio

Antrenor: Fernando Santos

Turcia: Ugurcan Cakir – Kabak, Demiral, Soyuncu, Kutlu – Celik, Kokcu, Calhanoglu, Akturkoglu – Burak Yilmaz (cpt), Under.

Antrenor: Stefan Kuntz

Italia – Macedonia de Nord – echipele de start

Italia: Donnarumma – Florenzi, Mancini, Bastoni, Emerson – Barella, Jorginho, Verratti – Berardi, Immobile, Insigne.

Antrenor: Roberto Mancini

Macedonia de Nord: Dimitrievski – S. Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski – Nikolov, Ademi, Bardhi, Churlinov – M. Ristovski, Trajkovski.

Antrenor: Milevski.

Suedia – Cehia – echipele de start

Suedia: Olsen – Danielson, Nilsson, Lindelof (cpt), M. Olsson – Claesson, K. Olsson, Ekdal, Forsberg – Kulusevski, Isak.

Cehia: Vaclik – Zima, Brabec, Holes, Sadilek – Barak, Soucek (cpt) – Masopust, Hlozek, Jankto – Kuchta.

Țara Galilor – Austria – echipele de start

Țara Galilor: Hennessey – Ampadu, Rodon, B. Davies, Roberts – Wilson, Allen, Ramsey, N. Williams – James, Bale (cpt).

Austria: Lindner – Seiwald, Hinteregger, Dragovic, Alaba (cpt) – Schlager, Laimer, Lainer, Baumgartner – Sabitzer – Arnautovic.

Meciuri „de foc” în semifinalele barajului pentru Campionatul Mondial

Încep meciurile din semifinalele barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, din perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022. Italia – Macedonia de Nord, Portugalia – Turcia, Suedia – Cehia și Țara Galilor – Austria sunt partidele care se vor disputa astăzi.

Meciul Rusia – Polonia nu se va mai disputa, din cauza războiului din Ucraina. Robert Lewandowski&Co s-au calificat direct în finala barajului. În același timp, duelul Scoția – Ucraina a fost amânat pentru data de 24 iunie.

Cristiano Ronaldo, cu gândul numai la calificarea la Mondialul din Qatar

Campioana europeană și naționala lui Cristiano Ronaldo intră astăzi în scenă și luptă pentru calificarea în finala barajului. Dacă vor câștiga în această seară, Italia și Portugalia se vor duela în ultima fază a barajului, pentru un loc la Mondialul din Qatar.

“Mândru, ca întotdeauna, să-mi reprezint țara. Concentrare totală pe Campionatul Mondial din 2022. Avem un respect maxim pentru adversarii pe care-i vom înfrunta și care au aceleași obiective. Dar împreună vom lupta pentru a duce Portugalia în locul care ne așteaptă.”, a scris Cristiano Ronaldo, înaintea meciului cu Turcia.

Italia și Portugalia luptă pentru un loc în finala barajului

Italia – Macedonia de Nord. Echipele probabile:

Italia: Donnarumma – Florenzi, Bastoni, Mancini, Emerson – Jorginho, Barella, Verratti- Berardi, Immobile, Insigne

Selecționer: Roberto Mancini

Macedonia de Nord: Dimitrievski – S. Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski – Nikolov, Ademi, Bardhi – Churlinov, M. Ristovski, Trajkovski

Selecționer: Blagoja Milevski

Portugalia – Turcia. Echipele probabile:

Portugalia: Patricio – Cedric, Fonte, Inacio, Guerreiro – Moutinho, Pereira, Fernandes – B. Silva, Ronaldo, Jota

Selecționer: Fernando Santos

Turica: Cakir – Celik, Soyuncu, Demiral, Erkin – Under, Calhanoglu, Antalyali, Akturoglu – Yilmaz, Yazici

Selecționer: Stefan Kuntz

Goana după calificarea la Campionatul Mondial din Qatar: Suedia – Cehia și Țara Galilor – Austria

Suedia – Cehia. Echipele probabile:

Suedia: Olsen – Lindelof, Danielson, Helander, Augustinsson – Kulusevski, Ekdal, Olsson, Forsberg- Isak, Quaison

Selecționer: Janne Andersson

Cehia: Vaclik – Brabec, Kalas, Zima, Mateju – Sadilek, Soucek – Masopust, Barak, Pesek – Hlozek

Selecționer: Jaroslav Silhavy

Țara Galilor – Austria. Echipele probabile:

Țara Galilor: Hennessey – Mepham, Rodon, Davies – Robets, Ampadu, Allen, Williams – Ramsey – Bale, James

Selecționer: Robert Page

Austria: Bachmann – Trimmel, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Laimer, Grillitsch – Schaub, Sabitzer, Baumgartner

Selecționer: Fraco Foda

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”