Închide meniul

Eden Hazard va fi operat din nou. Starul lui Real Madrid a stat pe bară, până acum, 427 de zile!

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 18:42

Reclamă
Eden Hazard va fi operat din nou. Starul lui Real Madrid a stat pe bară, până acum, 427 de zile!

Eden Hazard pleacă de la Real Madrid

Eden Hazard, în timul unui meci la Real Madrid/ Hepta

Problemele nu se opresc pentru Eden Hazard la Real Madrid. Clubul blanco a anunțat, vineri, că belgianul va fi operat din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eden Hazard este cel care a optat pentru intervenția chirurgicală, scrie marca.com. Jucătorul își dorește să scape de o problemă care nu-i dă pace de mai bine de un an de zile.

Eden Hazard va fi operat din nou

„Jucătorul nostru, Eden Hazard, va fi operat în următoarele zile pentru îndepărtarea plăcii de osteosinteză de pe peroneul drept”, se arată în textul publicat pe site-ul Real Madrid.

Eden Hazard a venit la Real Madrid să-l înlocuiască pe Cristiano Ronaldo, dar aventura sa pe Santiago Bernabeu s-a transformat într-un coșmar. Măcinat de accidentări, belgianul a totalizat 427 de zile în care a stat departe de gazon din cauza problemelor medicale.

Cota lui Eden Hazard era de 150 de milioane de euro, în octombrie 2018. Acum, a ajuns la doar 16 milioane de euro. În această stagiune, el a adunat 22 de meciuri pentru ”galactici” în toate competițiile, a marcat un gol și și-a trecut în cont și două assist-uri.

Reclamă

Carlo Ancelotti nu contează deloc pe Eden Hazard. Belgianul e doar al 17-lea jucător din lot în ceea ce privește aparițiile, cu doar 877 de minute disputate. Real Madrid își dorește ca Hazard să plece în această vară, dar fostul jucător al lui Chelsea, fără oferte, se simte confortabil în oraș, la fel ca familia lui, iar intenția lui este să rămână. Contractul lui Hazard, pentru care primește circa 15 milioane net per sezon, se încheie în 2024.

Începe “curățenia” pe Santiago Bernabeu

Real Madrid dispune de un lot numeros, însă mulți jucători apar foarte rar în primul “11” al lui Carlo Ancelotti. Potrivit cotidianului As, există 9 jucători în echipa “galacticilor” care au jucat mai puțin de 1.000 de minute în stagiunea curentă.

Este vorba despre Eden Hazard (877 de minute), Marcelo (568), Luka Jovic (475), Isco (341), Gareth Bale (270), Mariano (229), Andriy Lunin (210), Dani Ceballos (75) și Jesus Vallejo (14).

Reclamă 4 / 0/3

„O bancă mincinoasă!”, a titrat cotidianul As, după rezultatul-șoc din El Clasico, 0-4 cu Barcelona.

Chiar dacă unii dintre cei 9 aflați pe „lista neagră” sunt fotbaliști cu mare experiență, care au strălucit în trecut, se pare că aventura lor în tricoul “blanco” se apropie cu pași repezi de sfârșit.

“Aceștia n-au ajuns la 1.000 de minute jucate în actualul sezon, iar în El Clasico n-au avut vreun cuvânt de spus. Cei 9 nici nu prea contează în alcătuirea primului „11” de către Carlo Ancelotti.

Mariano a jucat pentru că Ancelotti n-a avut de ales (n.r. – în El Clasico, fiind forțat de accidentarea lui Karim Benzema), dar acesta abia și-a făcut simțită prezența. Cei 9 au ușa deschisă să plece.”, au notat jurnaliștii As.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și