Închide meniul

Eden Hazard va fi operat din nou. Starul lui Real Madrid a stat pe bară, până acum, 427 de zile!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 18:42

Eden Hazard va fi operat din nou. Starul lui Real Madrid a stat pe bară, până acum, 427 de zile!

Eden Hazard pleacă de la Real Madrid

Eden Hazard, în timul unui meci la Real Madrid/ Hepta

Problemele nu se opresc pentru Eden Hazard la Real Madrid. Clubul blanco a anunțat, vineri, că belgianul va fi operat din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eden Hazard este cel care a optat pentru intervenția chirurgicală, scrie marca.com. Jucătorul își dorește să scape de o problemă care nu-i dă pace de mai bine de un an de zile.

Eden Hazard va fi operat din nou

„Jucătorul nostru, Eden Hazard, va fi operat în următoarele zile pentru îndepărtarea plăcii de osteosinteză de pe peroneul drept”, se arată în textul publicat pe site-ul Real Madrid.

Eden Hazard a venit la Real Madrid să-l înlocuiască pe Cristiano Ronaldo, dar aventura sa pe Santiago Bernabeu s-a transformat într-un coșmar. Măcinat de accidentări, belgianul a totalizat 427 de zile în care a stat departe de gazon din cauza problemelor medicale.

Cota lui Eden Hazard era de 150 de milioane de euro, în octombrie 2018. Acum, a ajuns la doar 16 milioane de euro. În această stagiune, el a adunat 22 de meciuri pentru ”galactici” în toate competițiile, a marcat un gol și și-a trecut în cont și două assist-uri.

Reclamă

Carlo Ancelotti nu contează deloc pe Eden Hazard. Belgianul e doar al 17-lea jucător din lot în ceea ce privește aparițiile, cu doar 877 de minute disputate. Real Madrid își dorește ca Hazard să plece în această vară, dar fostul jucător al lui Chelsea, fără oferte, se simte confortabil în oraș, la fel ca familia lui, iar intenția lui este să rămână. Contractul lui Hazard, pentru care primește circa 15 milioane net per sezon, se încheie în 2024.

Începe “curățenia” pe Santiago Bernabeu

Real Madrid dispune de un lot numeros, însă mulți jucători apar foarte rar în primul “11” al lui Carlo Ancelotti. Potrivit cotidianului As, există 9 jucători în echipa “galacticilor” care au jucat mai puțin de 1.000 de minute în stagiunea curentă.

Este vorba despre Eden Hazard (877 de minute), Marcelo (568), Luka Jovic (475), Isco (341), Gareth Bale (270), Mariano (229), Andriy Lunin (210), Dani Ceballos (75) și Jesus Vallejo (14).

Reclamă 4 / 0/3

„O bancă mincinoasă!”, a titrat cotidianul As, după rezultatul-șoc din El Clasico, 0-4 cu Barcelona.

Chiar dacă unii dintre cei 9 aflați pe „lista neagră” sunt fotbaliști cu mare experiență, care au strălucit în trecut, se pare că aventura lor în tricoul “blanco” se apropie cu pași repezi de sfârșit.

“Aceștia n-au ajuns la 1.000 de minute jucate în actualul sezon, iar în El Clasico n-au avut vreun cuvânt de spus. Cei 9 nici nu prea contează în alcătuirea primului „11” de către Carlo Ancelotti.

Mariano a jucat pentru că Ancelotti n-a avut de ales (n.r. – în El Clasico, fiind forțat de accidentarea lui Karim Benzema), dar acesta abia și-a făcut simțită prezența. Cei 9 au ușa deschisă să plece.”, au notat jurnaliștii As.

Recomandări
  • Eden Hazard va fi operat din nou
  • Starul lui Real Madrid a stat pe bară, până acum, 427 de zile!

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jucătorii lui Manchester City, în timpul loviturilor de departajare din sfertul de finală cu Real Madrid
Liga Campionilor • 10:51
Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii”
Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City
Liga Campionilor • 9:29
„Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City!
Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola s-au luat în braţe, după Manchester City - Real Madrid
Liga Campionilor • 9:00
Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman”
Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă!
Liga Campionilor • 8:18
Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid
Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League
Liga Campionilor • 0:54
Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley