Închide meniul

Florin Bratu, extrem de mulțumit după România U21 – Finlanda U21: “Nu știu dacă ați văzut la final… asta e cel mai important!”. Ce au spus “eroii” David Miculescu și Daniel Birligea: “Să debutez așa… e visul oricărui copil!”

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 19:43

Reclamă
Florin Bratu, extrem de mulțumit după România U21 – Finlanda U21: “Nu știu dacă ați văzut la final… asta e cel mai important!”. Ce au spus “eroii” David Miculescu și Daniel Birligea: “Să debutez așa… e visul oricărui copil!”

Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo

Florin Bratu, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

România U21 a învins spectaculos Finlanda U21, cu două goluri marcate în minutele 87 și 90 de Daniel Birligea și David Miculescu. Puștii lui Florin Bratu au fost conduși cu 1-0 la pauză, dar au ieșit mult mai montați de la vestiare și au controlat repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu, extrem de mulțumit după România U21 – Finlanda U21: „Pentru mine, asta e cel mai important!”

La finalul partidei de pe stadionul “Arcul de Triumf”, selecționerul naționalei de tineret și-a lăudat elevii pentru jocul excelent din partea secundă.

“Sincer, după ce am făcut prima repriză destul de modestă, am încercat la pauză să reglăm lucrurile. Cei care au intrat au făcut-o foarte bine. Mă bucur că, în această seară, jucătorii au simţit în a doua repriză că trebuie să aibă orgoliu.

Trebuie să felicit adversarul pentru că a făcut un meci bun, interesant. Pentru mine, aşa cum am spus şi la conferinţa de presă, e important pe lângă jocul bun şi rezultatul.

Încercăm, încercăm, important este ca echipa să aibă atitudine, să nu renunțe nicio clipă. Să ne zbatem în ritmul ăsta pe care îl vreau până la sfârșit, să nu cedăm niciun centimetru din munca pe care o depunem la antrenamente. Și iată că în unele meciuri vine și răsplata. 

Reclamă

Nu știu dacă ați văzut la finalul meciului. Am fost la tribună și am cântat cu toții “ROMÂNIA”. Pentru mine, bucuria de la final, când toți au sărit, s-au bucurat și și-au felicitat colegii, e cea mai importantă.”, a spus Florin Bratu, pentru TVR.

David Miculesc, gol și assist în victoria superbă a României U21: „Sperăm să o ținem pe această linie!”

Marcatorii celor două goluri ale naționalei noastre au fost extrem de bucuroși la finalul meciului. David Miculescu, de la UTA Arad, și Daniel Birligea, de la campioana CFR Cluj, au înscris în ultimele minute ale meciului cu Finlanda.

“A fost un meci greu, cu o echipă care a jucat foarte bine. Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm pe final. Sperăm să o ţinem pe această linie. 

Reclamă 4 / 0/3

Este un sentiment plăcut pentru că am reuşit să marchez, toţi jucătorii sunt importanţi. Nu contează dacă încep pe bancă sau sunt titular! Suntem profesionişti, luăm fiecare meci în serios şi acest lucru este bine.

Astăzi ne uităm la meciul băieţilor de la echipa mare, contra Greciei. Sperăm să câştigăm cu toţii şi să fim bucuroşi.”, a declarat David Miculescu.

Daniel Birligea, gol la debutul pentru naționala de tineret: „E visul oricărui copil!”

Pentru Birligea, partida din această seară a reprezentat debutul sub “tricolor”.

“Emoţionant, să debutez aşa… e visul oricărui copil. A fost stadionul perfect, am luptat până în ultima secundă şi ne bucurăm pentru asta. Ce vine luăm totul cu fericire şi dăm totul până la sfârşit.”, a spus și Daniel Birligea.

Florin Bratu a bifat cea de-a doua victorie la cârma naționalei U21 a României, după cea cu Suedia U20, din toamnă. 

Echipa folosită de Florin Bratu în România U21 – Finlanda U21:

România U21: 12. M. Popa – 5. Telcean, 6. Screciu (Cpt), 22. Farcaș, 20. A. Dumitrescu – 10. Cîmpanu (18. Miculescu, 67), 13. A. Mărginean (8. Dr. Albu, 67), 14. Dican (21. Grameni, 46), 7. Petrila – 9. Markovic (15. Birligea, 67), 19. I. Stoica (11. Baiaram, 75)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și