Închide meniul

Florin Bratu, extrem de mulțumit după România U21 – Finlanda U21: “Nu știu dacă ați văzut la final… asta e cel mai important!”. Ce au spus “eroii” David Miculescu și Daniel Birligea: “Să debutez așa… e visul oricărui copil!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 19:43

Florin Bratu, extrem de mulțumit după România U21 – Finlanda U21: “Nu știu dacă ați văzut la final… asta e cel mai important!”. Ce au spus “eroii” David Miculescu și Daniel Birligea: “Să debutez așa… e visul oricărui copil!”

Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo

Florin Bratu, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

România U21 a învins spectaculos Finlanda U21, cu două goluri marcate în minutele 87 și 90 de Daniel Birligea și David Miculescu. Puștii lui Florin Bratu au fost conduși cu 1-0 la pauză, dar au ieșit mult mai montați de la vestiare și au controlat repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu, extrem de mulțumit după România U21 – Finlanda U21: „Pentru mine, asta e cel mai important!”

La finalul partidei de pe stadionul “Arcul de Triumf”, selecționerul naționalei de tineret și-a lăudat elevii pentru jocul excelent din partea secundă.

“Sincer, după ce am făcut prima repriză destul de modestă, am încercat la pauză să reglăm lucrurile. Cei care au intrat au făcut-o foarte bine. Mă bucur că, în această seară, jucătorii au simţit în a doua repriză că trebuie să aibă orgoliu.

Trebuie să felicit adversarul pentru că a făcut un meci bun, interesant. Pentru mine, aşa cum am spus şi la conferinţa de presă, e important pe lângă jocul bun şi rezultatul.

Încercăm, încercăm, important este ca echipa să aibă atitudine, să nu renunțe nicio clipă. Să ne zbatem în ritmul ăsta pe care îl vreau până la sfârșit, să nu cedăm niciun centimetru din munca pe care o depunem la antrenamente. Și iată că în unele meciuri vine și răsplata. 

Reclamă

Nu știu dacă ați văzut la finalul meciului. Am fost la tribună și am cântat cu toții “ROMÂNIA”. Pentru mine, bucuria de la final, când toți au sărit, s-au bucurat și și-au felicitat colegii, e cea mai importantă.”, a spus Florin Bratu, pentru TVR.

David Miculesc, gol și assist în victoria superbă a României U21: „Sperăm să o ținem pe această linie!”

Marcatorii celor două goluri ale naționalei noastre au fost extrem de bucuroși la finalul meciului. David Miculescu, de la UTA Arad, și Daniel Birligea, de la campioana CFR Cluj, au înscris în ultimele minute ale meciului cu Finlanda.

“A fost un meci greu, cu o echipă care a jucat foarte bine. Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm pe final. Sperăm să o ţinem pe această linie. 

Reclamă 4 / 0/3

Este un sentiment plăcut pentru că am reuşit să marchez, toţi jucătorii sunt importanţi. Nu contează dacă încep pe bancă sau sunt titular! Suntem profesionişti, luăm fiecare meci în serios şi acest lucru este bine.

Astăzi ne uităm la meciul băieţilor de la echipa mare, contra Greciei. Sperăm să câştigăm cu toţii şi să fim bucuroşi.”, a declarat David Miculescu.

Daniel Birligea, gol la debutul pentru naționala de tineret: „E visul oricărui copil!”

Pentru Birligea, partida din această seară a reprezentat debutul sub “tricolor”.

“Emoţionant, să debutez aşa… e visul oricărui copil. A fost stadionul perfect, am luptat până în ultima secundă şi ne bucurăm pentru asta. Ce vine luăm totul cu fericire şi dăm totul până la sfârşit.”, a spus și Daniel Birligea.

Florin Bratu a bifat cea de-a doua victorie la cârma naționalei U21 a României, după cea cu Suedia U20, din toamnă. 

Echipa folosită de Florin Bratu în România U21 – Finlanda U21:

România U21: 12. M. Popa – 5. Telcean, 6. Screciu (Cpt), 22. Farcaș, 20. A. Dumitrescu – 10. Cîmpanu (18. Miculescu, 67), 13. A. Mărginean (8. Dr. Albu, 67), 14. Dican (21. Grameni, 46), 7. Petrila – 9. Markovic (15. Birligea, 67), 19. I. Stoica (11. Baiaram, 75)

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și