Închide meniul

Gareth Bale se va retrage la finalul sezonului, dacă Țara Galilor nu obține calificarea la Cupa Mondială! Anunțul-șoc venit din Spania

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 19:53

Reclamă
Gareth Bale se va retrage la finalul sezonului, dacă Țara Galilor nu obține calificarea la Cupa Mondială! Anunțul-șoc venit din Spania

Gareth Bale se va retrage la finalul sezonului, dacă Țara Galilor nu obține calificarea la Cupa Mondială

Profimedia

Gareth Bale și-a calificat naționala în finala barajului de la Cupa Mondială. Țara Galilor a învins Austria cu 2-1, la Cardiff, după o “dublă” fabuloasă marcată de atacantul lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Bale se va retrage la finalul sezonului, dacă Țara Galilor nu se califică la Cupa Mondială

Potrivit Cope.es, Bale se gândește serios să se retragă din fotbal la finalul sezonului, dacă nu va reuși să își ducă naționala la turneul final de la Cupa Mondială.

Starul galez este nemulțumit de situația de la Real Madrid. Carlo Ancelotti l-a folosit în numai 5 meciuri în stagiunea curentă, iar în El Clasico l-a lăsat în afara lotului. În presa din Spania s-a scris că Bale a lipsit din cauza unor probleme medicale.

Atacantul de 32 de ani a spulberat toate zvonurile prin jocul său excelent din duelul cu Austria. Bale a făcut legea pe gazon, reușind două șuturi de poveste în vinclul porții.

Reacția lui Bale, după dubla de vis din Țara Galilor – Austria 2-1

Bale se gândește de ceva vreme să își agațe ghetele în cui. Internaționalul galez a fost folosit extrem de puțin la Real, iar contractul său expiră la vară.

Reclamă
Reclamă

După calificarea în finala barajului, Gareth Bale a spus că nu are de transmis vreun mesaj către cineva anume.

“Nu am nevoie să transmit nimănui vreun mesaj. Ar fi o pierdere de timp, ar trebui să le fie rușine (n.r. – despre jurnaliștii care au scris că este accidentat). Este neplăcut. 

A fost un meci senzațional. Știam cât de greu va fi și că va trebui să jucăm cât mai bine, să jucăm cu mingi în profunzime și să ne gândim la experiențele noastre anterioare. A fost perfect.

Reclamă

A fost minunat să văd cum intră mingea în poartă (n.r. – la primul său gol, din lovitură liberă). Am marcat repede primul gol și am intrat bine în meci.”, a declarat Gareth Bale, citat de Cope.es.

Grateh Bale, 100 de prezențe pentru naționala Țării Galilor

În finala barajului de calificare la Cupa Mondială, Țara Galilor se va duela cu învingătoarea dintre Scoția și Ucraina. Partida respectivă a fost amânată pentru data de 24 iunie, din cauza războiului declanșat de Rusia.

Gareth Bale a bifat aseară selecția cu numărul 100 la naționala Țării Galilor. Atacantul de 32 de ani a marcat 32 de goluri pentru țara sa, de-a lungul timpului.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și