Închide meniul

Florin Gardoș, furios pe fanii Stelei care l-au huiduit pe Octavian Popescu în România – Grecia 0-1: „Nu e normal!”

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 23:03

Reclamă
Florin Gardoș, furios pe fanii Stelei care l-au huiduit pe Octavian Popescu în România – Grecia 0-1: „Nu e normal!

România - Grecia 0-1. Florin Gardoș i-a criticat pe fanii Stelei, care l-au huiduit pe Octavian Popescu

Profimedia

România – Grecia 0-1. Florin Gardoș i-a criticat pe fanii Stelei, care l-au huiduit pe Octavian Popescu în momentul intrării pe teren. Fostul fundaș al FCSB-ului a spus clar și răspicat că astfel de gesturi nu își au rostul pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Grecia 0-1. Florin Gardoș, enervat de fanii Stelei care l-au huiduit pe Octavian Popescu la debutul pentru națională

Gardoș a vorbit și despre jocul naționalei României, aflată la primul meci sub comanda lui Edi Iordănescu. În plus, fundașul a spus că s-a bucurat de revenirea pe Ghencea, “locul în care am multe amintiri” și a recunoscut că și-ar dori să vadă din nou împreună peluzele Sud și Nord, de la Steaua, respectiv FCSB.

“Nu a fost un meci prea reușit. Echipa a avut câteva faze ofensive mai bune, în rest am suferit în multe momente. Nu trebuie să tragem concluzii pripite după un meci amical. A vrut și Edi să vadă jucătorii la lucru, nu știu dacă a fost cea mai bună formulă pe care o are România în clipa de față. A fost un test.

Totuși, voiam să văd un meci mai bun. S-au făcut multe greșeli, cel puțin pe faza de construcție. Poate să fie și ăsta un factor, nu știu când a avut loc ultimul meci pe un stadion plin. Dar sunt convins că în meciurile oficiale vor juca mai bine.

Octavian Popescu a fost primit bine, e normal să fie așa. Toată lumea își dorește să vadă fotbaliști români sus, la un nivel înalt. Să vadă jucători cu foarte mare calitate, iar Tavi are multă calitate. A intrat foarte bine.

Reclamă
Reclamă

Nu e normal să fie huiduit de nimeni prin prisma faptului că aparține unui anumit club, atunci când vine la echipa națională (n.r. – referitor la huiduielile din partea steliștilor). 

Ca spectator n-am mai fost de mult pe stadion. A fost frumoasă revenirea pe Ghencea. Mi-aș fi dorit să fie și o victorie. Am multe amintiri de aici și sunt bucuros să vin prima oară aici. Mă bucur că am văzut Peluza Nord și nimic nu m-ar face mai fericit pe plan fotbalistic decât să văd Peluza Sud și Peluza Nord în același loc, susținând aceeași echipă.”, a declarat Florin Gardoș, pentru digisport.ro.

România – Grecia 0-1. Octavian Popescu, prima reacţie după ce a debutat la naţională

Jucătorul de 19 ani a jucat o jumătate de oră şi a reuşit să impresioneze. A avut un dribling spectaculos şi i-a pus grea încercare pe fundaşii adverşi. Fotbalistul de la FCSB a ţinut să-i mulţumească celui care i-a fost antrenor şi la echipa de club.

Reclamă

Nu am primit încă botezul. A fost un meci frumos, o atmosferă foarte frumoasă, dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. Am fost fericit (n.r. când a fost convocat). Am sunat pe cine mi-a venit primul.

Am dormit foarte liniştit, am dormit şi la prânz. Am aşteptat această convocare. Am fost foarte pregătit şi sunt fericit că am reuşit să debutez. M-am integrat foarte bine. Cu Edi mă cunoşteam de la Steaua… s-a comportat foarte bine şi mă ajută foarte mult„, a declarat Octavian Popescu, după România – Grecia 0-1, la PRO X.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO ACUM în AntenaPLAY! Românca luptă la WTT China Smash

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și