Închide meniul

România – Grecia 0-1 | Octavian Popescu, prima reacţie după debutul la echipa naţională: „Edi Iordănescu mă ajută foarte mult”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2022, 22:43 / Actualizat: 25 martie 2024, 19:19

România – Grecia 0-1 | Octavian Popescu, prima reacţie după debutul la echipa naţională: „Edi Iordănescu mă ajută foarte mult

Octavian Popescu, prima reacţie după România - Grecia 0-1

Profimediaimages

România – Grecia 0-1. Edi Iordănescu a pierdut primul său meci pe banca naţionalei României. Noul selecţioner al tricolorilor a cedat în amicalul de pe Stadionul Steaua, în care i-a făcut debutul lui Octavian Popescu la prima reprezentativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 19 ani a jucat o jumătate de oră şi a reuşit să impresioneze. A avut un dribling spectaculos şi i-a pus grea încercare pe fundaşii adverşi. Fotbalistul de la FCSB a ţinut să-i mulţumească celui care i-a fost antrenor şi la echipa de club.

România – Grecia 0-1 | Octavian Popescu, prima reacţie după ce a debutat la naţionala României

Nu am primit încă botezul. A fost un meci frumos, o atmosferă foarte frumoasă, dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. Am fost fericit (n.r. când a fost convocat). Am sunat pe cine mi-a venit primul.

Am dormit foarte liniştit, am dormit şi la prânz. Am aşteptat această convocare. Am fost foarte pregătit şi sunt fericit că am reuşit să debutez. M-am integrat foarte bine. Cu Edi mă cunoşteam de la Steaua… s-a comportat foarte bine şi mă ajută foarte mult„, a declarat Octavian Popescu, după România – Grecia 0-1, la PRO X.

Tavi Popescu a anunţat care este marele său vis. Tânărul jucător îşi doreşte cu orice preţ să ajungă la un turneu final.

Reclamă

E un an foarte bune, cu 4 goluri marcate. Sunt foarte fericit. E cea mai mare dorinţă a mea, să ajung cu naţionala la un Campionat Mondial şi să o calific eu. Cred că se va întâmpla!„, a precizat „perla” lui Gigi Becali de la FCSB.

Din 1998 nu a mai jucat naţionala României la un turneu final de Campionat Mondial. Tricolorii au ratat prezenţa şi la ediţia din acest an, din Qatar.

Octavian Popescu şi Radu Drăguşin au debutat la echipa națională

Octavian Popescu a fost introdus de Edi Iordănescu în minutul 62, în locul lui Alex Mitriță. Puștiul de 19 ani are parte de debutul la națională chiar la prima acțiune la care a fost convocat.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu, star la FCSB în acest sezon, a fost huiduit de fanii rivalei CSA Steaua prezenți în Ghencea. Peluza Sud a reacționat vehement la fiecare atingere de balon a puștiului de 19 ani.

Edi Iordănescu a transmis înaintea partidei că are de gând să îi ofere mai multe minute în teren lui Octavian Popescu. Puștiul de la FCSB a declarase că se așteaptă să joace măcar 10 minute.

Cu două minute înainte de final, pe teren şi-a făcut apariţia şi Radu Drăguşin. Jucătorul împrumutat de Juventus la Salernitana a debutat şi el la prima prezentativă.

România – Grecia LIVE TEXT | Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și