Închide meniul

Lionel Messi, cu gândul la retragerea de la naționala Argentinei! Anunț-șoc după ultimul meci al “Pumelor”. Ce a spus starul lui PSG

Cosmin Cioboată Publicat: 26 martie 2022, 9:21

Reclamă
Lionel Messi, cu gândul la retragerea de la naționala Argentinei! Anunț-șoc după ultimul meci al “Pumelor”. Ce a spus starul lui PSG

Lionel Messi, cu gândul la retragerea de la naționala Argentinei

Profimedia

Lionel Messi, cu gândul la retragerea de la naționala Argentinei! Ce a spus după meciul cu Venezuela

Lionel Messi a avut o nouă prestație excelentă pentru naționala sa. Argentina a trecut fără vreo emoție de Venezuela, scor 3-0, în penultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a marcat ultimul gol al partidei și și-a condus echipa către un succes superb. La finalul duelului de pe legendarul stadion “La Bombonera”, talismanul “Pumelor” a oferit o declarație care lasă de înțeles că se va retrage de la națională după Mondialul din Qatar.

“Mă pot gândi numai la ce urmează, la meciul cu Ecuador (n.r. – ultimul meci din preliminarii). După Cupa Mondială, va trebui să regândesc anumite lucruri.”, a spus Lionel Messi, citat de cotidianul Marca.

Lionel Messi, ovaționat de întregul stadion „La Bombonera”

Jurnaliștii spanioli sunt convinși că meciul cu Venezuela a fost ultimul jucat de Messi pentru naționala Argentiniei în fața propriilor fani. La finalul partidei, atacantul de 34 de ani a sărbătorit victoria alături de coechipieri în fața peluzei de pe “La Bombonera”.

Întregul stadion s-a ridicat în picioare și l-a aclamat pe Messi, care va rămâne în istoria fotbalului argentinian și mondial, așa cum a făcut-o și legendarul Diego Maradona.

Reclamă

„Talismanul” Messi, 158 de selecții și 80 de goluri pentru naționala Argentinei

Prin urmare, Campionatul Mondial din Qatar va fi, cel mai probabil, ultimul turneu final disputat de Messi pentru naționala sa. Argentina este deja calificată la competiția din perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022. 

De-a lungul carierei, Messi a adunat 158 de selecții pentru naționala “Pumelor”, reușind să înscrie 80 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt jucător argentinian care ar urma să se retragă după Cupa Mondială este Angel Di Maria, colegul lui Lionel Messi de la PSG. 120 de prezențe și 23 de goluri a adunat Di Maria în tricoul Argentinei de-a lungul timpului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și