Închide meniul

Lionel Messi, cu gândul la retragerea de la naționala Argentinei! Anunț-șoc după ultimul meci al “Pumelor”. Ce a spus starul lui PSG

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 martie 2022, 9:21

Lionel Messi, cu gândul la retragerea de la naționala Argentinei! Anunț-șoc după ultimul meci al “Pumelor”. Ce a spus starul lui PSG

Lionel Messi, cu gândul la retragerea de la naționala Argentinei

Profimedia

Lionel Messi, cu gândul la retragerea de la naționala Argentinei! Ce a spus după meciul cu Venezuela

Lionel Messi a avut o nouă prestație excelentă pentru naționala sa. Argentina a trecut fără vreo emoție de Venezuela, scor 3-0, în penultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a marcat ultimul gol al partidei și și-a condus echipa către un succes superb. La finalul duelului de pe legendarul stadion “La Bombonera”, talismanul “Pumelor” a oferit o declarație care lasă de înțeles că se va retrage de la națională după Mondialul din Qatar.

“Mă pot gândi numai la ce urmează, la meciul cu Ecuador (n.r. – ultimul meci din preliminarii). După Cupa Mondială, va trebui să regândesc anumite lucruri.”, a spus Lionel Messi, citat de cotidianul Marca.

Lionel Messi, ovaționat de întregul stadion „La Bombonera”

Jurnaliștii spanioli sunt convinși că meciul cu Venezuela a fost ultimul jucat de Messi pentru naționala Argentiniei în fața propriilor fani. La finalul partidei, atacantul de 34 de ani a sărbătorit victoria alături de coechipieri în fața peluzei de pe “La Bombonera”.

Întregul stadion s-a ridicat în picioare și l-a aclamat pe Messi, care va rămâne în istoria fotbalului argentinian și mondial, așa cum a făcut-o și legendarul Diego Maradona.

Reclamă

„Talismanul” Messi, 158 de selecții și 80 de goluri pentru naționala Argentinei

Prin urmare, Campionatul Mondial din Qatar va fi, cel mai probabil, ultimul turneu final disputat de Messi pentru naționala sa. Argentina este deja calificată la competiția din perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022. 

De-a lungul carierei, Messi a adunat 158 de selecții pentru naționala “Pumelor”, reușind să înscrie 80 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt jucător argentinian care ar urma să se retragă după Cupa Mondială este Angel Di Maria, colegul lui Lionel Messi de la PSG. 120 de prezențe și 23 de goluri a adunat Di Maria în tricoul Argentinei de-a lungul timpului.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și