Închide meniul
BREAKING NEWS

Tragedie în sportul românesc! Un jucător de polo a decedat în timpul meciului Rapid – Dinamo. Cine era sportivul care și-a pierdut viața

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2022, 13:51 / Actualizat: 26 martie 2022, 15:12

Tragedie în sportul românesc! Un jucător de polo a decedat în timpul meciului Rapid – Dinamo. Cine era sportivul care și-a pierdut viața

Un jucător de polo de la Dinamo a decedat în timpul meciului cu Rapid

Hepta

Tragedie în sportul românesc. Un jucător de polo al echipei Dinamo a decedat astăzi, în timpul meciului cu Rapid, din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 15.10: S-a aflat identitatea jucătorului care a decedat în timpul meciului dintre Dinamo și Rapid. Sportivul care și-a pierdut viața se numea Andrei Drăghici, avea 23 de ani și era originar din Oradea.

Update 14.10: CS Dinamo a emis un comunicat oficilal, după teribila veste.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău.

Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute.

Reclamă

Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare.
Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar.

Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!”, a anunțat CS Dinamo, în mediul online.

Veste cutremurătoare în sportul românesc! Un jucător de polo de la Dinamo a decedat în timpul meciului cu Rapid

Sportivului i s-a făcut rău în repriza a doua a meciului, în bazinul din Giulești, și a fost nevoit să iasă de urgență afară. După ce s-a așezat pe bancă, acesta și-a pierdut cunoștința.

Reclamă 4 / 0/3

Medicii au intervenit de urgență și l-au resuscitat aproximativ o oră, însă din păcate nu l-au putut salva. Aceștia au declarat decesul sportivului, a cărui identitate nu a fost făcută publică.

Conform Pro TV, sportivul din „Ștefan cel Mare” a suferit un atac vascular cerebral în timpul partidei disputate pe terenul Rapidului. Acesta avea 23 de ani, mai anunță sursele.

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, iar cadavrul poloistului a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și