Închide meniul
BREAKING NEWS

Tragedie în sportul românesc! Un jucător de polo a decedat în timpul meciului Rapid – Dinamo. Cine era sportivul care și-a pierdut viața

Antena Sport Publicat: 26 martie 2022, 13:51 / Actualizat: 26 martie 2022, 15:12

Tragedie în sportul românesc! Un jucător de polo a decedat în timpul meciului Rapid – Dinamo. Cine era sportivul care și-a pierdut viața

Un jucător de polo de la Dinamo a decedat în timpul meciului cu Rapid

Hepta

  • Tragedie în sportul românesc
  • Un jucător de polo de la Dinamo a decedat în timpul meciului cu Rapid

Tragedie în sportul românesc. Un jucător de polo al echipei Dinamo a decedat astăzi, în timpul meciului cu Rapid, din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 15.10: S-a aflat identitatea jucătorului care a decedat în timpul meciului dintre Dinamo și Rapid. Sportivul care și-a pierdut viața se numea Andrei Drăghici, avea 23 de ani și era originar din Oradea.

Update 14.10: CS Dinamo a emis un comunicat oficilal, după teribila veste.

Reclamă

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău.

Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute.

Reclamă

Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare.
Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar.

Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!”, a anunțat CS Dinamo, în mediul online.

Veste cutremurătoare în sportul românesc! Un jucător de polo de la Dinamo a decedat în timpul meciului cu Rapid

Sportivului i s-a făcut rău în repriza a doua a meciului, în bazinul din Giulești, și a fost nevoit să iasă de urgență afară. După ce s-a așezat pe bancă, acesta și-a pierdut cunoștința.

Reclamă 4 / 0/3

Medicii au intervenit de urgență și l-au resuscitat aproximativ o oră, însă din păcate nu l-au putut salva. Aceștia au declarat decesul sportivului, a cărui identitate nu a fost făcută publică.

Conform Pro TV, sportivul din „Ștefan cel Mare” a suferit un atac vascular cerebral în timpul partidei disputate pe terenul Rapidului. Acesta avea 23 de ani, mai anunță sursele.

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, iar cadavrul poloistului a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”