Închide meniul

Mircea Lucescu, fermecat de atmosfera de la inaugurarea noului stadion Rapid: „A fost emoţionant! Mi-aş fi dorit şi eu să joc!” + „Il Luce” i-a mulţumit public lui Gigi Becali!

Dragoș Vasile Publicat: 26 martie 2022, 20:31

Reclamă
Mircea Lucescu, fermecat de atmosfera de la inaugurarea noului stadion Rapid: „A fost emoţionant! Mi-aş fi dorit şi eu să joc! + „Il Luce i-a mulţumit public lui Gigi Becali!

Mircea Lucescu a fost antrenorul Rapidului la inaugurarea Stadionului Giuleşti

Zuma Press / Hennadii Minchenko via Hepta

Mircea Lucescu a fost antrenorul echipei de Old Boys a Rapidului, în duelul cu Timişoara (2-1). „Il Luce” a vorbit despre atmosfera senzaţională de pe noul stadion Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a fost cucerit de fanii giuleşteni, care au făcut spectacol în tribune. Marele antrenor român speră ca Rapid să aibă parte de meciuri uriaşe pe noua arenă.

„A fost o atmosfera emoţionantă. A fost lumea emoţionată pentru ce se întâmplă. Mi-aş fi dorit şi eu să joc într-o astfel de atmosferă. Jucătorii se simt bine când stadionul e plin. Sunt convins că fotbalul românesc poate retrăi momente importante”, a spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce a stat pe banca Rapidului la inaugurarea stadionului Rapid

Lucescu i-a mulţumit şi lui Gigi Becali, cel care găzduieşte echipa U19 a lui Dinamo Kiev, în baza din Berceni. Ucrainenii joacă împotriva lui Sporting Lisabona în optimile Youth League.

„E un lucru extrem de important, aici se va juca Dinamo Kiev – Sporting Lisabona. Din cauza războiului, nu s-a disputat pe 1 martie. UEFA a înţeles că nu poate elimina această echipă. Îi mulţumesc lui Gigi Becali că i-a ajutat pe aceşti jucători dezinteresat. Le mulţumesc şi celor de la Rapid, care ne-au pus la dispoziţie stadionul”, a adăugat Lucescu.

Reclamă

Mircea Lucescu i-a criticat şi pe cei care au scandat demisia la adresa lui Edi Iordănescu după doar un meci la cârma naţionalei. România a fost învinsă de Grecia, cu 0-1.

„Nu e în regulă, a avut şi foarte mulţi jucători cu probleme. Lumea nu îi acordă un credit total dacă nu va avea rezultate pe termen scurt. De 3 ani încercăm cu jucîtori tineri. Când au intrat aseară, au făcut diferenţa. Sunt jucători talentaţi. Depinde de modul în care sunt crescuţi, educaţi. Avem nevoie de mult mai mult”, a susţinut Mircea Lucescu.

Daniel Pancu, protagonistul unui moment uluitor la inaugurarea noului stadion Rapid

Daniel Pancu s-a numărat printre invitaţii de lux la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Înainte să intre pe noua arenă, fostul campion al României cu giuleştenii a fost protagonistul unui moment incredibil. „Pancone” nu a fost recunoscut și nu i s-a permis accesul!

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu a povestit cum era cât pe ce să rateze inaugurarea stadionului din Giuleşti. „Pancone” nu a fost recunoscut în momentul în care voia să intre pe stadion. Situaţia s-a rezolvat în scurt timp, iar „Pancone” a decis duelul de Old Boys dintre Rapid şi Poli Timişoara, scor 2-1.

„Sunt 325 de meciuri în toate competiţiile pentru Rapid. Am lăsat ceva. Da, am emoţii. Am emoţii cu toate că am văzut stadionul acum trei zile, acum e şi populat, cred că pentru un an se va juca doar cu stadionul plin. N-am mai văzut aşa ceva, am fost pe multe stadioane, dar aşa apropiere de stadion n-am mai văzut. Nici în Anglia.

Am ajuns la stadion şi nu sunt pe lista asta (n.r. – râde). Dacă nu e ăsta, vedeţi B 999… Pancu, Pancu, numele Pancu. Am ajuns la Giuleşti şi mă întreabă cum mă cheamă, da”, a dezvăluit Daniel Pancu, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și