Închide meniul

Mircea Lucescu, fermecat de atmosfera de la inaugurarea noului stadion Rapid: „A fost emoţionant! Mi-aş fi dorit şi eu să joc!” + „Il Luce” i-a mulţumit public lui Gigi Becali!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 martie 2022, 20:31

Mircea Lucescu, fermecat de atmosfera de la inaugurarea noului stadion Rapid: „A fost emoţionant! Mi-aş fi dorit şi eu să joc! + „Il Luce i-a mulţumit public lui Gigi Becali!

Mircea Lucescu a fost antrenorul Rapidului la inaugurarea Stadionului Giuleşti

Zuma Press / Hennadii Minchenko via Hepta

Mircea Lucescu a fost antrenorul echipei de Old Boys a Rapidului, în duelul cu Timişoara (2-1). „Il Luce” a vorbit despre atmosfera senzaţională de pe noul stadion Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a fost cucerit de fanii giuleşteni, care au făcut spectacol în tribune. Marele antrenor român speră ca Rapid să aibă parte de meciuri uriaşe pe noua arenă.

„A fost o atmosfera emoţionantă. A fost lumea emoţionată pentru ce se întâmplă. Mi-aş fi dorit şi eu să joc într-o astfel de atmosferă. Jucătorii se simt bine când stadionul e plin. Sunt convins că fotbalul românesc poate retrăi momente importante”, a spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce a stat pe banca Rapidului la inaugurarea stadionului Rapid

Lucescu i-a mulţumit şi lui Gigi Becali, cel care găzduieşte echipa U19 a lui Dinamo Kiev, în baza din Berceni. Ucrainenii joacă împotriva lui Sporting Lisabona în optimile Youth League.

„E un lucru extrem de important, aici se va juca Dinamo Kiev – Sporting Lisabona. Din cauza războiului, nu s-a disputat pe 1 martie. UEFA a înţeles că nu poate elimina această echipă. Îi mulţumesc lui Gigi Becali că i-a ajutat pe aceşti jucători dezinteresat. Le mulţumesc şi celor de la Rapid, care ne-au pus la dispoziţie stadionul”, a adăugat Lucescu.

Reclamă

Mircea Lucescu i-a criticat şi pe cei care au scandat demisia la adresa lui Edi Iordănescu după doar un meci la cârma naţionalei. România a fost învinsă de Grecia, cu 0-1.

„Nu e în regulă, a avut şi foarte mulţi jucători cu probleme. Lumea nu îi acordă un credit total dacă nu va avea rezultate pe termen scurt. De 3 ani încercăm cu jucîtori tineri. Când au intrat aseară, au făcut diferenţa. Sunt jucători talentaţi. Depinde de modul în care sunt crescuţi, educaţi. Avem nevoie de mult mai mult”, a susţinut Mircea Lucescu.

Daniel Pancu, protagonistul unui moment uluitor la inaugurarea noului stadion Rapid

Daniel Pancu s-a numărat printre invitaţii de lux la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Înainte să intre pe noua arenă, fostul campion al României cu giuleştenii a fost protagonistul unui moment incredibil. „Pancone” nu a fost recunoscut și nu i s-a permis accesul!

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu a povestit cum era cât pe ce să rateze inaugurarea stadionului din Giuleşti. „Pancone” nu a fost recunoscut în momentul în care voia să intre pe stadion. Situaţia s-a rezolvat în scurt timp, iar „Pancone” a decis duelul de Old Boys dintre Rapid şi Poli Timişoara, scor 2-1.

„Sunt 325 de meciuri în toate competiţiile pentru Rapid. Am lăsat ceva. Da, am emoţii. Am emoţii cu toate că am văzut stadionul acum trei zile, acum e şi populat, cred că pentru un an se va juca doar cu stadionul plin. N-am mai văzut aşa ceva, am fost pe multe stadioane, dar aşa apropiere de stadion n-am mai văzut. Nici în Anglia.

Am ajuns la stadion şi nu sunt pe lista asta (n.r. – râde). Dacă nu e ăsta, vedeţi B 999… Pancu, Pancu, numele Pancu. Am ajuns la Giuleşti şi mă întreabă cum mă cheamă, da”, a dezvăluit Daniel Pancu, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și