Închide meniul

Sfârşit tragic pentru Max Mosley! Fostul șef al Formula 1 s-a împușcat în cap, după ce a aflat că suferă de cancer în stadiu terminal. Ce a scris în biletul de adio

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2022, 17:52

Reclamă
Sfârşit tragic pentru Max Mosley! Fostul șef al Formula 1 s-a împușcat în cap, după ce a aflat că suferă de cancer în stadiu terminal. Ce a scris în biletul de adio

Max Mosley a fost şeful Formula 1

Profimedia

Max Mosley, fostul șef al Formula 1, a avut parte de un sfârşit tragic. Acesta a decedat la 81 de ani, după ce s-a împușcat în cap. Decizia a venit după ce a aflat că suferă de cancer în stadiu terminal, au anunţat anchetatorii, potrivit The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Mosley a fost găsit cu „răni venite prin împușcătură”, anunţă sursa citată. Totul s-a întâmplat în luna mai a anului trecut. Fostul şef al Formula a luat decizia după ce a aflat că „mai avea doar câteva săptămâni de trăit”.

Max Mosley s-a împușcat în cap, după ce a aflat că suferă de cancer în stadiu terminal

Pe data de 24 mai 2021, poliţiştii, care au fost aleraţi de Henry Alexander, vecinul său, l-au găsit pe Mosley mort în apartament. Pe uşa dormitorului se afla un bilet pe care scria „Nu intra, sună la poliție”. Fostul şef al Formula 1 a fost găsit în pat, cu o rană severă la cap şi o armă lângă el. „Nu am avut de ales”, a scris acesta în biletul de adio.

„Era evident că a folosit arma pentru el. Şi-a pus capăt vieții după ce s-a împuşcat”, au transmis autorităţile. Max Mosley mai avea doar câteva săptămâni de trăit, iar durerile provocate de cancerul terminal nu puteau fi tratate, ci doar reduse prin tratament.

Atac cu rachete lângă circuitul de Formula 1 din Arabia Saudită

Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite va avea loc conform programului normal, a anunţat, vineri, F1, după ce la Jeddah a avut loc un atac cu rachetă care a provocat un incendiu imens, relatează bbc.com.

Reclamă

După atac, piloţii şi conducătorii echipelor au avut o reuniune cu preşedintele F1, Stefano Domenicali. Acesta le-a spus piloţilor că weekendul va continua normal şi că probabil va mai avea o discuţie cu ei mai târziu vineri pentru a le da mai multe detalii.

“Formula 1 este în contact cu autorităţile relevante, după situaţia care a avut loc aszi. Autorităţile au confirmat că evenimentul poate continua conform planurilor şi noi vom rămâne în contact cu ei şi toate echipele şi monitorizăm îndeaproape situaţia”, a anunţat F1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și