Închide meniul
UPDATE

Atac cu rachete lângă circuitul de Formula 1 din Arabia Saudită! Anunțul organizatorilor înainte de cursă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 21:30

Atac cu rachete lângă circuitul de Formula 1 din Arabia Saudită! Anunțul organizatorilor înainte de cursă

Marele Premiu al Arabiei Saudite e programat în weekend-ul 25-27 martie

Hepta

Update 21.30: Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite va avea loc conform programului normal, a anunţat, vineri, F1, după ce la Jeddah a avut loc un atac cu rachetă care a provocat un incendiu imens, relatează bbc.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După atac, piloţii şi conducătorii echipelor au avut o reuniune cu preşedintele F1, Stefano Domenicali. Acesta le-a spus piloţilor că weekendul va continua normal şi că probabil va mai avea o discuţie cu ei mai târziu vineri pentru a le da mai multe detalii.

Formula 1 este în contact cu autorităţile relevante, după situaţia care a avut loc aszi. Autorităţile au confirmat că evenimentul poate continua conform planurilor şi noi vom rămâne în contact cu ei şi toate echipele şi monitorizăm îndeaproape situaţia”, a anunţat F1.

Știrea inițială

Panică înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite, programat în acest weekend. Un atac cu rachete s-a produs la doar câțiva kilometri de circuitul de Formula 1 de la Jeddah.

Reclamă

Un incendiu imens a izbucnit la o facilitate a companiei petroliere Aramco, după un atac cu rachetă la Jeddah, la câţiva kilometri de circuitul pe care se desfăşoară în acest weekend Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite.

Atac cu rachete lângă circuitul de Formula 1 din Arabia Saudită

Potrivit Arab News, un atac al grupării Houthi a vizat un terminal de distribuţie a produselor petroliere din Jeddah. Incendiul este acum sub control şi nu s-au semnalat victime.

Reclamă 4 / 0/3

Pe circuitul de la Jeddah se desfășoară antrenamentele pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite. Cu câteva minute înainte de încheierea primei sesiuni de încercări libere, Max Verstappen s-a arătat îngrijorat de mirosul de ars, crezând că vine de la monopost. “Stai liniştit, nu este maşina ta”, l-a liniştit inginerul Giancarlo Lambiase, potrivit L’Equipe.

Ferrari, „dublă” de vis în prima cursă a anului! Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu al Bahrainului

Ferrari a început excelent anul 2022 în Formula 1, cu o “dublă” reușită în Marele Premiu al Bahrainului. Charles Leclerc a câștigat cursa din această seară, fiind urmat de coechipierul său, Carlos Sainz.

Lewis Hamilton, pilotul Mercedes, a completat podiumul în prima cursă a anului. Max Verstappen, campionul mondial din sezonul trecut, a abandonat pe final.

Marele Premiu al Bahrainului. Clasamentul final:

  • Leclerc, Ferrari
  • Sainz, Ferrari
  • Hamilton, Mercedes
  • Russell, Mercedes
  • Magnussen, Haas
  • Bottas, Alfa Romeo
  • Ocon, Alpine
  • Tsunoda, AlphaTauri
  • Alonso, Alpine
  • Guanyu, Alfa Romeo
Recomandări
  • Atac cu rachete lângă circuitul de Formula 1 din Arabia Saudită
  • Marele Premiu al Arabiei Saudite, în pericol

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și