Închide meniul

„Nu ne-am certat!” Constantin Budescu a rupt tăcerea. Ce relaţie are cu Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a dat afară

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2022, 16:32

Reclamă
„Nu ne-am certat! Constantin Budescu a rupt tăcerea. Ce relaţie are cu Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a dat afară

Constantin Budescu a plecat de la FCSB după doar 10 meciuri

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Constantin Budescu (33 ani) a rupt tăcerea despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali. „Magicianul” a explicat că se înţelege foarte bine cu patronul FCSB, ba chiar este prieten cu latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a plecat de la FCSB, după ce patronul roș-albaștrilor i-a oferit 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. Totuşi, mijlocaşul a dezvăluit că are o relaţie de prietenie cu Gigi Becali.

Constantin Budescu a dezvăluit ce relaţie are cu Gigi Becali

”Nu regret că am mers la FCSB. Am zis să mai încerc o dată, din păcate n-a fost… N-am fost îndepărtat. Am avut o discuție cu Gigi Becali și am ajuns la un acord. Chiar suntem prieteni și pot vorbi oricând cu dânsul, nu ne-am certat. Au mai apărut minciuni, că m-aș fi certat cu cineva. Nu-mi place să mă cert. Mi-am făcut treaba cât am putut de bine la FCSB”, a declarat Constantin Budescu, potrivit digisport.ro.

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce Constantin Budescu a plecat de la FCSB

Gigi Becali a oferit prima reacție după ce Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB. De asemenea, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit câți bani i-a oferit ”Magicianului” pentru rezilierea contractului.

Gigi Becali nu îl mai dorea pe Constantin Budescu la FCSB, motiv pentru care a ajuns la un acord comun pentru rezilierea contractului. Patronul roș-albaștrilor i-a oferit mijlocașului 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. La semnarea contractului cu gruparea din Capitală, ”Budi” a primit 200.000 de euro.

Reclamă

”Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu după FCSB – Rapid 3-1

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu după FCSB – Rapid 3-1. Patronul roș-albaștrilor s-a enervat pe mijlocaș după prestația sa de pe Arena Națională.

”Dacă ai dat o pasă de gol nu înseamnă că ți-ai făcut treabă. Nu mă interesează pe mine ce spun alții, eu spun ce cred eu. Dacă se supără cineva, e problema lor. Eu n-am diplomație! Eu spun ce văd!

Reclamă 4 / 0/3

Budescu nu este Budescu. El aseară nu a fost Budescu, a fost altceva. Când mingea e la tine și ție ți-o fură adversarul imediat, nu ai ce să mai faci. Trebuie să o cam termini cu fotbalul, atât spun”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și