Închide meniul

„Nu ne-am certat!” Constantin Budescu a rupt tăcerea. Ce relaţie are cu Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a dat afară

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2022, 16:32

„Nu ne-am certat! Constantin Budescu a rupt tăcerea. Ce relaţie are cu Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a dat afară

Constantin Budescu a plecat de la FCSB după doar 10 meciuri

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Constantin Budescu (33 ani) a rupt tăcerea despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali. „Magicianul” a explicat că se înţelege foarte bine cu patronul FCSB, ba chiar este prieten cu latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a plecat de la FCSB, după ce patronul roș-albaștrilor i-a oferit 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. Totuşi, mijlocaşul a dezvăluit că are o relaţie de prietenie cu Gigi Becali.

Constantin Budescu a dezvăluit ce relaţie are cu Gigi Becali

”Nu regret că am mers la FCSB. Am zis să mai încerc o dată, din păcate n-a fost… N-am fost îndepărtat. Am avut o discuție cu Gigi Becali și am ajuns la un acord. Chiar suntem prieteni și pot vorbi oricând cu dânsul, nu ne-am certat. Au mai apărut minciuni, că m-aș fi certat cu cineva. Nu-mi place să mă cert. Mi-am făcut treaba cât am putut de bine la FCSB”, a declarat Constantin Budescu, potrivit digisport.ro.

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce Constantin Budescu a plecat de la FCSB

Gigi Becali a oferit prima reacție după ce Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB. De asemenea, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit câți bani i-a oferit ”Magicianului” pentru rezilierea contractului.

Gigi Becali nu îl mai dorea pe Constantin Budescu la FCSB, motiv pentru care a ajuns la un acord comun pentru rezilierea contractului. Patronul roș-albaștrilor i-a oferit mijlocașului 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. La semnarea contractului cu gruparea din Capitală, ”Budi” a primit 200.000 de euro.

Reclamă

”Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu după FCSB – Rapid 3-1

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu după FCSB – Rapid 3-1. Patronul roș-albaștrilor s-a enervat pe mijlocaș după prestația sa de pe Arena Națională.

”Dacă ai dat o pasă de gol nu înseamnă că ți-ai făcut treabă. Nu mă interesează pe mine ce spun alții, eu spun ce cred eu. Dacă se supără cineva, e problema lor. Eu n-am diplomație! Eu spun ce văd!

Reclamă 4 / 0/3

Budescu nu este Budescu. El aseară nu a fost Budescu, a fost altceva. Când mingea e la tine și ție ți-o fură adversarul imediat, nu ai ce să mai faci. Trebuie să o cam termini cu fotbalul, atât spun”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și