Închide meniul
VIDEO

Război în Ucraina | „Sunt lacrimi, sânge, fum, țipete și tăcerea morților!” Anunţul lui Vladimir Klitschko, după ce şi-a lăsat fratele singur pe front. Cum vrea să îl oprească pe Vladimir Putin

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2022, 20:54

Reclamă
Război în Ucraina | „Sunt lacrimi, sânge, fum, țipete și tăcerea morților! Anunţul lui Vladimir Klitschko, după ce şi-a lăsat fratele singur pe front. Cum vrea să îl oprească pe Vladimir Putin

Vladimir Klitschko, reacţie după victoria lui Usyk cu Joshua

Vladimir Klitschko este primarul Kievului / Instagram / Vladimir Klitschko

Vladimir Klitschko şi-a lăsat fratele singur pe front, după ce a plecat în Germania pentru a discuta cu mai mulţi politicieni despre războiul din Ucraina. Campionul mondial la categoria grea cere susţinerea poporului ucrainean, care trece prin clipe de coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko face tot posibilul pentru a opri războiul declanşat de Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi în Ucraina şi cere susţinerea totală pentru ca războiul, care a ajuns în ziua 36-a, să înceteze.

Reacţia lui Vladimir Klitschko, după ce şi-a lăsat fratele singur pe front

„Prima victimă a războiului este adevărul. Acesta nu este un conflict sau o operațiune specială, acesta este un război. Acestea sunt lacrimi, sânge, fum, țipete și tăcerea morților. Lumea liberă nu ar trebui să ne transmită doar simpatie, ci și să ne ofere arme de apărare. Ne puteți ajuta și pe frontul economic punând presiune și izolând Rusia lui Putin, care a început acest război criminal în Ucraina, care continuă cu indiferența ta.

Trebuie să oprim fluxul de finanțare pentru această mașină de ucidere. Oameni ai Europei, oameni ai lumii liberem, nu este timpul să ne obișnuim cu ororile războiului. Rezistența eroică a poporului ucrainean nu poate dura pentru totdeauna. Ori vom fi cu toții ca ucrainenii, ori vom pierde. Fie ne vom neglija unitatea și vom cădea unul câte unul, fie ne vom uni și vom construi pacea împreună. Da, asta vom face!”, a transmis Vladimir Klitschko.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Vitali Klitschko a rămas singur pe front, după ce fratele său a plecat în Germania

Vitali Klitschko a rămas singur pe front, după ce fratele său, Vladimir, a plecat în Germania. Primarul din Kiev a anunţat că acesta a luat decizia pentru a discuta cu mai mulţi politicieni despre situaţia în care se află Ucraina, ţară care a intrat în a 36-a zi de răboi cu Rusia.

”Prieteni, astăzi este foarte important să unim toate forţele – atât în Ucraina, cât şi să consolidăm poziţia şi acţiunile ţărilor partenere ale statului nostru. Vladimir a plecat cu o delegaţie din Ucraina pentru întâlniri în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt planificate întâlniri cu politicieni şi oficiali ai Germaniei, pentru a discuta despre sprijinul politic al Ucrainei, despre asistenţă economică, umanitară şi militară pentru statul nostru”, a transmis Vitali Klitschko.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și