Închide meniul
VIDEO

Război în Ucraina | „Sunt lacrimi, sânge, fum, țipete și tăcerea morților!” Anunţul lui Vladimir Klitschko, după ce şi-a lăsat fratele singur pe front. Cum vrea să îl oprească pe Vladimir Putin

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2022, 20:54

Război în Ucraina | „Sunt lacrimi, sânge, fum, țipete și tăcerea morților! Anunţul lui Vladimir Klitschko, după ce şi-a lăsat fratele singur pe front. Cum vrea să îl oprească pe Vladimir Putin

Vladimir Klitschko, reacţie după victoria lui Usyk cu Joshua

Vladimir Klitschko este primarul Kievului / Instagram / Vladimir Klitschko

Vladimir Klitschko şi-a lăsat fratele singur pe front, după ce a plecat în Germania pentru a discuta cu mai mulţi politicieni despre războiul din Ucraina. Campionul mondial la categoria grea cere susţinerea poporului ucrainean, care trece prin clipe de coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko face tot posibilul pentru a opri războiul declanşat de Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi în Ucraina şi cere susţinerea totală pentru ca războiul, care a ajuns în ziua 36-a, să înceteze.

Reacţia lui Vladimir Klitschko, după ce şi-a lăsat fratele singur pe front

„Prima victimă a războiului este adevărul. Acesta nu este un conflict sau o operațiune specială, acesta este un război. Acestea sunt lacrimi, sânge, fum, țipete și tăcerea morților. Lumea liberă nu ar trebui să ne transmită doar simpatie, ci și să ne ofere arme de apărare. Ne puteți ajuta și pe frontul economic punând presiune și izolând Rusia lui Putin, care a început acest război criminal în Ucraina, care continuă cu indiferența ta.

Trebuie să oprim fluxul de finanțare pentru această mașină de ucidere. Oameni ai Europei, oameni ai lumii liberem, nu este timpul să ne obișnuim cu ororile războiului. Rezistența eroică a poporului ucrainean nu poate dura pentru totdeauna. Ori vom fi cu toții ca ucrainenii, ori vom pierde. Fie ne vom neglija unitatea și vom cădea unul câte unul, fie ne vom uni și vom construi pacea împreună. Da, asta vom face!”, a transmis Vladimir Klitschko.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Vitali Klitschko a rămas singur pe front, după ce fratele său a plecat în Germania

Vitali Klitschko a rămas singur pe front, după ce fratele său, Vladimir, a plecat în Germania. Primarul din Kiev a anunţat că acesta a luat decizia pentru a discuta cu mai mulţi politicieni despre situaţia în care se află Ucraina, ţară care a intrat în a 36-a zi de răboi cu Rusia.

”Prieteni, astăzi este foarte important să unim toate forţele – atât în Ucraina, cât şi să consolidăm poziţia şi acţiunile ţărilor partenere ale statului nostru. Vladimir a plecat cu o delegaţie din Ucraina pentru întâlniri în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt planificate întâlniri cu politicieni şi oficiali ai Germaniei, pentru a discuta despre sprijinul politic al Ucrainei, despre asistenţă economică, umanitară şi militară pentru statul nostru”, a transmis Vitali Klitschko.

Recomandări
  • Anunţul lui Vladimir Klitschko, după ce şi-a lăsat fratele singur pe front
  • Mesajul transmis după ce a plecat în Germania

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și