Închide meniul

Momente cumplite pentru un star din Premier League! A fost implicat într-un accident rutier, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Oamenii din jur s-au temut de ce era mai rău!

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2022, 12:19

Reclamă
Momente cumplite pentru un star din Premier League! A fost implicat într-un accident rutier, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Oamenii din jur s-au temut de ce era mai rău!

Manuel Lanzini este vedeta lui West Ham

Profimedia

Manuel Lanzini, vedeta de 29 de ani a lui West Ham, a fost implicat într-un accident. Totul s-a întâmplat miercuri, după ce șoferul său a pierdut controlul volanului bolidului de 80.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul argentinian nu a suferit nicio rană în urma accidentului. Anunțul a fost făcut, după ce pompierii și poliția s-au deplasat la fața locului, potrivit Daily Mail.

Manuel Lanzini, implicat într-un accident rutier

Manuel Lanzini a fost implicat într-un accident rutier după ce s-a întors în Marea Britanie de la echipa națională a Argentinei. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani era condus de un șofer în bolidul său, un Mercedes în valoare de aproximativ 80.000 de euro, moment în care acesta a pierdut controlul volanului.

Vehiculul care avea placa de înmatriculare cu West Ham, clubul jucătorului, a aterizat pe o parte, iar mulți oameni s-au așteptat la ce era mai rău. Din fericire, superstarul argentinian nu a suferit nicio rană.

Lanzini nu a fost transportat de urgență la spital, anunță sursa citată.

Reclamă

Lanzini, prima reacție după accident

La scurt timp după accident, Manuel Lanzini a foerit prima reacție. Fotbalistul argentinian și-a asigurat fanii că se simte bine și este în afara oricărui pericol. De asemenea, jucătorul le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat.

”Bună ziua, oameni buni! Vreau să le mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și afecțiune din această zi. Mi-au făcut foarte bine pentru că a fost o sperietură foarte mare, dar slavă Domnului, totul a mers bine. 

Mulțumesc foarte mult. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele de dragoste și sprijin pe care mi le-ați trimis”, a transmis fotbalistul pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și