Închide meniul

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Daniel Niculae, comparație între Adrian Mutu și Mihai Iosif. Ce schimbare a adus „Briliantul”. „S-a întâmplat de la primul antrenament!”

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 23:51

Reclamă
Rapid – FC Botoșani 3-0 | Daniel Niculae, comparație între Adrian Mutu și Mihai Iosif. Ce schimbare a adus „Briliantul. „S-a întâmplat de la primul antrenament!

Daniel Niculae este preşedinte la Rapid

Hepta

Rapid – FC Botoșani 3-0. Rapidiștii s-au dezlănțuit la primul meci oficial pe noul Giulești. Adrian Mutu a ajuns la patru victorii la rând pe banca formației alb-vișinie. Daniel Niculae a fost întrebat dacă regretă că Rapid n-a renunțat mai devreme la serviciile lui Mihai Iosif ca să-l aducă pe „Briliant”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele Rapidului a răspuns fără ezitare. Daniel Niculae a transmis că nu vrea să-și imagineze un asemenea scenariu, dar a subliniat că Mutu s-a impus în vestiarul echipei.

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Daniel Niculae, comparație în Adrian Mutu și Mihai Iosif

„Nu vreau să mă întreb nimic, deciziile au fost luate la timpul lor. Mihai a făcut o treabă extraordinară la Rapid. Din păcate pentru el, lucrurile au luat o altă întorsătură pentru el și s-a ajuns la acea schimbare. Puteam foarte bine să nu fim nevoiți să schimbăm antrenorul. Este un ciclu al rezultatelor. Mihai a avut rezultate mai puțin bune. Acum nu trebuie să facem nuntă. Cu siguranță, băieții sunt concentrați la partida următoare.

Este prematur să vorbesc despre ce a adus Mutu. Nu ar fi corect. Vom trage linie la finalul campionatului, atunci vom pune lucrurile pe hârtie. Și-a impus punctul de vedere de la primul antrenament. Relația cu jucătorii este una foarte bună. Și Mihai a avut o relație bună. Adi e la început de carieră. E dedicat 100%, sunt convins că va avea multe reușite”, a spus Daniel Niculae, potrivit digisport.ro

Mihai Iosif a fost demis de la Rapid în urmă cu o lună, după ce Rapidul ajunsese la 10 etape la rând fără succes. În locul său a fost adus Adrian Mutu, care a obținut patru victorii consecutive în tot atâtea partide.

Reclamă

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Show la primul meci oficial pe noul Giulești

Vojtus a deschis scorul în minutul 10, cu o reluare din cinci metri, după o pasă a lui Rareș Ilie. Meritul îi aparține însă lui Alex Ioniță, care a pătruns excelent în careul moldovenilor.

A fost primul gol într-un meci oficial pe noua arenă a Rapidului. Noul stadion din Giulești a fost inaugurat săptămâna trecută cu un amical între Rapid și Poli Timișoara. Arena are 14.000 de locuri, iar modernizarea a costat 39 de milioane de euro.

Sefer a dublat” avantajul Rapidului în minutul 62 printr-o bijuterie. Puștiul lui Adrian Mutu a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 35 de metri. Jucătorul de 21 de ani a trimis un șut violent, care l-a luat prin surprindere pe Eduard Pap.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul Botoșaniului a atins balonul, dar nu a putut să-l oprească din drumul spre plasă. Mingea s-a oprit aproape de vinclu, moment în care tribunele din noul Giulești au sărit în aer.

Alexandru Albu a închis tabela cu un sfer de oră înainte de final, cu un gol din penalty. S-a terminat 3-0 pentru Rapid, care a devenit noul lider din play-out.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și