Închide meniul

Rapid – FC Botoșani | Jakub Vojtus a marcat primul gol oficial pe noul stadion din Giulești!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 21:13 / Actualizat: 2 aprilie 2022, 22:27

Rapid – FC Botoșani | Jakub Vojtus a marcat primul gol oficial pe noul stadion din Giulești!

Jakub Vojtus, alături de Antonio Sefer

Jakub Vojtus, alături de Antonio Sefer / Hepta

Jakub Vojtus a deschis scorul în confruntarea Rapid – FC Botoșani, din etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. E primul gol într-un meci oficial pe noul stadion din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vojtus a marcat în minutul 10, cu o reluare din cinci metri, după o pasă a lui Rareș Ilie. Meritul îi aparține însă lui Alex Ioniță, care a pătruns excelent în careul moldovenilor.

Rapid – FC Botoșani | Jakub Vojtus a marcat primul gol oficial pe noul Giulești

Noul stadion din Giulești a fost inaugurat săptămâna trecută cu un amical între Rapid și Poli Timișoara. Arena are 14.000 de locuri, iar modernizarea a costat 39 de milioane de euro.

Pentru Vojtus a fost al treilea gol de când a semnat cu Rapid în perioada de transferuri din iarnă. Atacantul slovac a mai punctat în confruntările cu FC U Craiova 1948, 2-3, și cu Dinamo, 1-1.

Rapid și FC Botoșani sunt singurele echipe care au maximum de puncte în play-out. Cu o victorie, jucătorii lui Adi Mutu au șansa de a îi egala la puncte pe moldoveni.

Reclamă

Victor Angelescu: „Avem public de Champions League! O să fie infern aici!”

Victor Angelescu a avertizat rivalele Rapidului care vor juca pe noul stadion din Giuleşti. Patronul giuleştenilor promite o atmosferă superă la meciurile jucate pe teren propriu. Confruntarea cu FC Botoşani, din play-out, va fi primul meci de pe noua arenă.

„Mă bucur că văd o grămadă dintre glorii, e senzațional. Ne bucurăm că am venit în noua casă. Sperăm să facem istorie aici! Daniel Niculae a organziat impecabil evenimentul. Suntem bucuroși! O să fie un infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară.

Acustica îmi place cel mai mult, se aude extraordinar. Sigur, dacă era mai mare, ar fi fost plin. Dar să fim mulțumiți cu ce avem. E bine și așa. Va fi plin și la meciul cu Botoșani, cu liderul din play-out. Sper ca publicul să ne ajute să câștigăm”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și