Închide meniul

Mihai Stoica, propunere în direct pentru Constantin Budescu: „Îl așteptăm la noi, FCSB este acasă pentru el!”. „Magicianul” are ruptură de tendon

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2022, 10:10

Reclamă
Mihai Stoica, propunere în direct pentru Constantin Budescu: „Îl așteptăm la noi, FCSB este acasă pentru el!. „Magicianul are ruptură de tendon

Constantin Budescu, așteptat de Mihai Stoica la baza FCSB

Profimedia

Constantin Budescu a trecut prin clipe de coșmar în meciul FC Voluntari – Farul, scor 1-0, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Mijlocașul de 33 de ani s-a accidentat și a fost scos de pe teren pe targă. A aflat că are ruptură de tendon și că va avea nevoie de cel puțin șase luni de pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a reacționat de îndată ce a aflat ce verdict a primit Budescu de la medici. Managerul general de la FCSB i-a transmis lui „Budi” că este așteptat cu brațele deschise la baza de pregătire din Berceni.

Mihai Stoica îl așteaptă pe Constantin Budescu la baza lui FCSB

Îl așteptăm pe Budescu la noi pentru perioada de recuperare. Oriunde joacă, FCSB este acasă pentru el. E al nostru, este un băiat special, un caracter deosebit”, a declarat MM pentru orangesport.ro.

Budescu are nevoie de operație și rămâne de văzut dacă își va mai dori să revină pe teren. Recuperarea, pe care ar putea să o facă la baza lui Gigi Becali, este una de lungă durată.

„Budi” a părăsit stadionul „Anghel Iordănescu” cu piciorul imobilizat într-o orteză și a avut o reacție nervoasă în momentul în care a fost întrebat cum se simte.

Reclamă

Mă simt foarte bine, mă duc la grătar? De ce mă mai întrebi?„, a răbufnit Budescu.

Antrenorul lui FC Voluntari a confirmat, imediat după fluierul final, că sezonul este încheiat pentru cel care, după ce a plecat de la FCSB, a înscris 2 goluri și a oferit o pasă decisivă.

L-am pierdut pe Budi pentru o perioadă foarte lungă. Ruptură de tendon, îmi pare foarte rău pentru el. E o recuperare foarte grea”, a spus Liviu Ciobotariu, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a început fotbalul la Petrolul, pentru care a evoluat în perioada 2005-2011. „Budi” anunțase că vrea să se întoarcă la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist, dacă „lupii galbeni” promovează în Liga 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și