Închide meniul

Constantin Budescu a suferit o accidentare horror și riscă să se retragă! Medicii l-au anunțat care este perioada minimă de recuperare

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2022, 8:20

Constantin Budescu a suferit o accidentare horror și riscă să se retragă! Medicii l-au anunțat care este perioada minimă de recuperare

Constantin Budescu a fost scos pe targă de pe teren

Sursa: Captură Digi Sport

  • Constantin Budescu a suferit o ruptură de tendon
  • „Magicianul” riscă să ia decizia de a se retrage

Constantin Budescu a primit vești teribile de la medici, după ce s-a accidentat grav în minutul 34 al meciului FC Voluntari – Farul, scor 1-0, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. „Budi” are nevoie de operație și riscă să se retragă mai repede decât și-ar fi imaginat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a căzut „secerat” pe gazon, la mijlocul terenului, fără a fi faultat de vreun adversar. Medicii au intervenit și, când au văzut cât de grave sunt problemele, l-au scos pe targă. A fost diagnosticat cu ruptură de tendon!

Constantin Budescu a suferit o accidentare gravă și va fi operat

Potrivit sport.ro, „Magicianul” va suferi o intervenție chirurgicală și va avea nevoie de o recupere dificilă, estimată la șase luni. Dat fiind faptul că mijlocașul ilfovenilor are 33 de ani, există riscul ca Budescu să ia decizia de a-și agăța ghetele în cui.

Reclamă

„Budi” a părăsit stadionul cu piciorul imobilizat într-o orteză și a avut o reacție nervoasă în momentul în care a fost întrebat cum se simte.

Mă simt foarte bine, mă duc la grătar? De ce mă mai întrebi?„, a răbufnit Budescu.

Reclamă

Antrenorul lui FC Voluntari a confirmat, imediat după fluierul final, că sezonul este încheiat pentru cel care, după ce a plecat de la FCSB, a înscris 2 goluri și a oferit o pasă decisivă.

L-am pierdut pe Budi pentru o perioadă foarte lungă. Ruptură de tendon, îmi pare foarte rău pentru el. E o recuperare foarte grea”, a spus Liviu Ciobotariu, după meci.

Budescu își dorea să revină la Petrolul: „Am avut discuţii!”

Constantin Budescu, cel care a suferit o accidentare gravă, anunțase că, în sezonul viitor, își dorea să joace pentru Petrolul. „Magicianul” de la Voluntari aştepta promovarea „lupilor galbeni” şi a avut primele discuţii cu conducerea ploieştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii, am fost la meciul cu U Cluj, le-am făcut şi galerie. Sper să promoveze. S-a strâns lupta”, a spus Constantin Budescu, la Digi Sport.

Mai mult, jucătorul cotat încă la 1.1 milioane de euro a venit îmbrăcat în tricoul Petrolului chiar la meciul amical disputat contra actualului său club, Voluntari.

Antrenorul „lupilor galbeni”, Nicolae Constantin, a anunțat că va negocia la vară revenirea lui Budescu la Ploiești. „L-am dorit pe Budescu. Am vorbit cu el în pauza de iarnă, dar a ales să joace în Liga 1. Îi urez să fie sănătos. Să promovăm şi probabil în vară vom vorbi dacă vrea să se întoarcă acasă”, a spus Nicolae Constantin, după meci.

Budescu a început fotbalul la Petrolul, pentru care a evoluat în perioada 2005-2011. Dacă „lupii galbeni” promovează în Liga 1, „Budi” are șanse mari să se întoarcă la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 12 mart., 20:38
Marius Şumudică, anunţ de ultimă oră despre revenirea în Liga 1: „Nu mi-aş dori să înţeleagă greşit”
FC Voluntari şi-a găsit antrenor după despărţirea de Nicolae Dică!
Liga 1 • 11 mart., 19:00
FC Voluntari şi-a găsit antrenor după despărţirea de Nicolae Dică! Ilfovenii, preluaţi de un antrenor fără angajament
Nicolae Dică, dat afară de FC Voluntari! Fostul antrenor al FCSB-ului părăseşte banca ilfovenilor după numai o lună!
Liga 1 • 11 mart., 17:25
Nicolae Dică, dat afară de FC Voluntari! Fostul antrenor al FCSB-ului părăseşte banca ilfovenilor după numai o lună!