Închide meniul

Florinel Coman este titular în FCSB – Universitatea Craiova! Mutarea surpriză a lui Toni Petrea pentru Laurenţiu Reghecampf. Ultimul meci în care „Mbappe de România” a prins primul „11”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 aprilie 2022, 17:48

Reclamă
Florinel Coman este titular în FCSB – Universitatea Craiova! Mutarea surpriză a lui Toni Petrea pentru Laurenţiu Reghecampf. Ultimul meci în care „Mbappe de România a prins primul „11

Florinel Coman este titular în FCSB - Universitatea Craiova

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman este marea surpriză a lui Toni Petrea pentru Laurenţiu Reghecampf în FCSB – Universitatea Craiova. Antrenorul FCSB a decis să îl titularizeze pe „Mbappe de România”, deşi acesta nu trece prin cea mai bună formă a carierei. De altfel, ultimele evoluţii l-au şi „băgat în gura” lui Gigi Becali, care nu a ezitat să îşi critice „perla” pe care dorea să ia zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Florinel Coman a fost titular la FCSB în partida din sezonul regular cu Farul Constanţa, scor 0-2.

Florinel Coman, titular în FCSB – Universitatea Craiova

Nu doar Florinel Coman are motive de bucurie înaintea derby-ului. Toni Petrea s-a ţinut de cuvânt şi l-a inclus în lot şi pe Claudiu Keşeru, cel care în ultima perioadă a fost exclus din lot după nişte neînţelegeri cu Gigi Becali. ”Avem la dispoziţie tot lotul, vom vedea formula de start. E posibil Claudiu Keşeru să fie în lot”, a spus Toni Petrea.

Keşeru a primit o nouă şansă la FCSB!

Claudiu Keşeru a primit o nouă şansă la FCSB. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, după un dialog pe care l-a avut cu atacantul roş-albaştrilor la baza din Berceni. Vârful l-a anunţat pe Gigi că e pregătit 100% să joace pentru restul play-off-ului.

„Da, m-am întâlnit cu el (n.r – cu Claudiu Keșeru), i-am spus: ‘Bă, o să mai primești șansă. Prima dată când ai venit erai bombă, am zis că poți juca la orice echipă, după aia nu mi-a mai plăcut de tine’. A zis că și-a revenit, că nu știu cum, că a fost iarna, gheață, nu știu cum, antrenamente, tralala. Bine, mă, o să mai primești o șansă, să mai vedem, poate avem nevoie de el, nu? Ce zice el, accidentare, Antalya, antrenamente, ce zicea el, nu știu”,a spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și