Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Câte un „Bic, Bic, Bic” s-a mai dus un titlu pentru echipa lui Gigi Becali! Oltenii, victorie de vis pe Arena Națională. „Roş-albaştrii” pot rămâne la 8 puncte în spatele CFR-ului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2022, 17:20 / Actualizat: 3 aprilie 2022, 22:08

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Câte un „Bic, Bic, Bic s-a mai dus un titlu pentru echipa lui Gigi Becali! Oltenii, victorie de vis pe Arena Națională. „Roş-albaştrii pot rămâne la 8 puncte în spatele CFR-ului

FCSB - Universitatea Craiova 0-2

Universitatea Craiova

FCSB – Universitatea Craiova 0-2

FLUIER FINAL. FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Oltenii au câştigat derby-ul de pe Arena Națională, grație golurilor marcate de Andrei Ivan (45+2′) şi Ovidiu Bic (75′). În urma victoriei din această seară, trupa lui Laurenţiu Reghecampf s-a apropiat la 4 puncte de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Roş-albaştrii” au ratat şansa să se apropie de liderul CFR Cluj, care în prezent are un avans de 5 puncte. Echipa lui Toni Petrea poate rămâne la 8 lungimi în spatele ardelenilor, care joacă mâine acasă, cu FC Argeş.

Min 75. GOOOOOOOL Universitatea Craiova! Ovidiu Bic înscrie un gol senzațional, din voleu. Mijlocașul oltenilor trage incredibil, din colțul careului, la colțul lung, chiar în vinclu.

Min 68. Ocazie FCSB! Claudiu Keșeru reia din cădere, peste poartă.

Min 61. Iulian Cristea ratează o dublă ocazie la poarta Craiovei. În prima fază s-a opus Pigliacelli, apoi fundașul FCSB-ului a trimis în bară.

Reclamă

Min 55. Octavian Popescu face spectacol, dar nu reușește să finalizeze acțiunile. „Perla” FCSB-ului a trecut elegant de un adversar şi a şutat din unghi, dar mingea loveşte numai plasa laterală.

Min 46. Claudiu Keșeru și Andrei Cordea au intrat la FCSB la pauză, în locul lui Florinel Coman și Malcom Edjouma.

Min 45+2. GOOOOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan deschide scorul din lovitură de la 11 metri. Din luna februarie nu mai marcase atacantul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min 44. Penalty pentru Universitatea Craiova! Andrei Ivan cade în careu după un duel cu Iulian Cristea, iar Horațiu Feșnic acordă lovitură de la 11 metri.

Min 37. Paulo Vinicius trimite periculos cu capul, dar Pigliacelli intervine salvator.

Min 30. Risto Radunovic trage peste bara transversală din lovitură liberă.

INFO: Atmosferă superbă pe Arena Naţională. Fanii celor două echipe au declanşat haosul în tribune.

FCSB - Universitatea Craiova

Min 9. Momente tensionate! FCSB reușește să deschidă scorul, prin Malcom Edjouma, însă golul este anulat de Horațiu Feșnic. Mijlocașul a reluat cu capul, însă și-a lovit adversarul cu cotul, în timpul săriturii, în viziunea arbitrului.

Min 3. Ocazie FCSB! Octavian Popescu trimite un șut din interiorul careului, din voleu, însă mingea se duce mult peste poartă.

Reclamă

Update 19.02. A început derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova!

Update 18.59. Cele două echipe şi-au făcut apariția pe teren, în frunte cu brigada de arbitri condusă de Horațiu Feșnic. Cei 4 arbitri ai meciului au purtat tricouri personalizate în semn de susţinere pentru Ovidiu Haţegan, care recent a suferit un infarct.

Update 18:25. Haos la Arena Naţională! Fanii FCSB-ului au luat cu asalt porţile stadionului, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

Update 17.20: Echipele de start

FCSB: Ş. Târnovanu – V. Crețu, P. Vinicius, I. Cristea, R. Radunovic – D. Olaru, A. Șut, M. Edjouma – Oc. Popescu, F. Tănase, F. Coman

Rezerve: A. Vlad, A. Miron, A. Dumiter, V. Gheorghe, Ov. Popescu, C. Keşeru, I. Mamut, A. Cordea

Antrenor: Toni Petrea

Universitatea Craiova: M. Pigliacelli – B. Vătăjelu, P. Papp, V. Screciu, N. Bancu – A. Mateiu, A. Crețu – Gustavo, D. Nistor, A. Ivan – E. Koljic

Rezerve: D. Lazar, M. Constantin, C. Căpăţînă, Ş. Vlădoiu, O. Bic, A. Roguljic, Ş. Baiaram, G. Cîmpanu, J. Markovic

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Ştirea iniţială

FCSB – Universitatea Craiova este derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Jucătorii lui Toni Petrea au șansa de a se apropia la două puncte de CFR Cluj în cazul unei victorii în meciul care va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 19:00.

FCSB a câștigat ambele partide cu oltenii din sezonul regulat și a înscris, în total, 7 goluri în poarta alb-albaștrilor. Roș-albaștrii au maximum de puncte după intrarea în play-off și continuă să spere la titlu.

LIVE TEXT FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA, 19:00

Universitatea Craiova a învins-o o singură dată pe FCSB, în deplasare. Florinel Coman le-a pus gând rău rivalilor.

Este un meci decisiv, trebuie să câștigăm. Ne-am pregătit foarte bine, mergem încrezători și să luăm cele trei puncte. Doar la asta ne gândim. Pe ambele echipe e presiune, sunt echipe mari, de tradiție, nu e presiune doar la noi sau doar la ei. Este un meci deschis, ambele joacă un fotbal frumos.

Noi avem șanse mari, avem și suporterii care ne vor împinge spre un rezultat pe care ni-l dorim. Îmi doresc să marchez și să mă bucur alături de suporteri. Mereu am făcut meciuri bune contra lor. Eu cred că e un meci deschis și asta face diferența, noi avem calitate mai mare și putem decide meciul. Goluri multe din partea noastră, sper„, a spus Florinel Coman la conferința de presă.

Mai avem 7-8 jocuri, foarte grele, pe care trebuie să le câștigăm. Întâlnim acum un adversar bun, preocupat de fotbal, un adversar care atacă, preocupat de fotbal, cu un antrenor foarte bun și trebuie să ne ridicăm și noi la nivelul partidei și să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga acest joc.

O victorie ne-ar îndepărta mai mult de ei, dar mai sunt multe meciuri de disputat. E un joc important pentru ambele echipe. O victorie a noastră ne-ar îndepărta de ei și am avea și noi o liniște, dar mai sunt multe meciuri de disputat. Se poate întâmpla orice„, a declarat și Toni Petrea.

Laurențiu Reghecampf: „Ne jucăm șansa pentru locul 2”

Laurenţiu Reghecampf este convins că în acest derby îşi va juca ultima şansă pentru clasare pe locul doi. Antrenorul Universității Craiova nu se gândește la revanță pentru eșecul suferit în ultimul meci direct, când Cordea făcea 3-2, în Bănie, în minutul 90+1.

Cred că majoritatea oamenilor din fotbal aşteaptă meciul de duminică seară. Cu siguranţă va fi un meci deschis, un meci frumos. Jucăm pe cel mai frumos stadion din România după stadionul nostru. Au fost câteva zile mai dificile, sâmbătă, duminică m-am simţit mai rău. N-am fost singurul din staff care a avut probleme cu gripa. Sunt mai bine. Am avut multe probleme în lot, ne-am antrenat cu 6-7 jucători de la echipa mare.

În lotul pe care l-am avut la dispoziţie aici şi ne-am antrenat nu cred că există un jucător care nu a trecut peste această viroză, această gripă, în ultima săptămână. Paul dintre toţi jucătorii a fost cel mai rău, a fost aproape să fie internat. Sper ca jucătorii care au trecut prin această viroză să fie bine la meci. Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Pentru noi este un meci unde ne jucăm şansa pentru locul 2. Nu vrem ne luăm revanşa, vrem doar să arătăm mai bine decât am arătat în meciul de pe Oblemenco„, a spus Reghecampf.

Meciul FCSB – Universitatea Craiova, din Liga 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și