Închide meniul

„E cel mai bun jucător de la Rangers!” Gică Hagi, declaraţii emoţionante despre fiul său: „Am ajuns să zic că sunt mândru de Ianis! Toată lumea e încântată!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2022, 13:27

Reclamă
„E cel mai bun jucător de la Rangers! Gică Hagi, declaraţii emoţionante despre fiul său: „Am ajuns să zic că sunt mândru de Ianis! Toată lumea e încântată!

Ianis Hagi este vedeta lui Rangers

Ianis Hagi, după un gol marcat pentru Rangers / Profimediaimages

Gică Hagi a făcut dezvăluiri emoţionante despre fiul său, Ianis. „Regele” este mândru de nivelul la care a ajuns Ianis, care era jucător de bază la Rangers înainte de accidentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior şi ar putea lipsi de pe gazon chiar şi până în luna septembrie.

Gică Hagi, declaraţii emoţionante despre Ianis Hagi

„Am ajuns să zic că sunt mândru de Ianis. S-a maturizat, a trecut prin toate, a reușit într-un fotbal greu. A ajuns cel mai bun jucător într-o echipă care a câștigat campionatul fără să piardă și e respectat la Rangers. A fost declarat cel mai bun tânăr jucător. Toată lumea e încântată de el, de cum se comportă și ce valoare e. A avut ghinion, riscul meseriei. S-a dus la o clinică în Olanda, profesionali foarte buni. Clubul i-a pus la dispoziție acest lucru.

Sperăm să se refacă foarte repede. E încrezător. Ianis are o calitate foarte bună. Dacă îi zici să facă o dată ceva, el face de două ori. Nu trebuie să-l împingi. E foarte focusat și își iubește meseria. A înțeles că trebuie să muncească și mă bucur că îi merge bine. A ajuns la un nivel european bun. Reprezintă România așa cum trebuie, din toate punctele de vedere. Atât pe teren, cât și în afara lui”, a declarat Gică Hagi, potrivit sport.ro.

Ianis Hagi, regretat de Giovanni van Bronckhorst

Ianis Hagi s-a accidentat grav și nu va mai juca în actuala stagiune. Antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a oferit noi detalii despre situația românului, chiar înainte de „Old Firm Derby”, duelul cu rivala Celtic.

Reclamă

Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, iar internaționalul român ar putea lipsi de pe gazon mai mult decât se preconiza inițial. Dacă s-a anunțat că fiul lui Gică Hagi va absenta șase luni de pe gazon, Giovanni van Bronckhorst susține că Ianis ar putea rata și începutul stagiunii viitoare.

„Este probabil ca Hagi să rateze și începutul sezonului viitor, sperăm ca recuperarea lui să decurgă fără probleme”, a transmis Giovanni van Bronckhorst la conferința de presă dinainte de Rangers – Celtic, citat de The Scottish Sun.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și